Diskuze

Kalamita ve Vancouveru děsí NHL. Roland Garros v ohrožení. Covid dál ničí sport

V lednu 2019 mu na dýchací potíže málem zemřela osmiměsíční dcera. Loni se kanadský hokejista Travis Hamonic omluvil z účasti v play off v edmontonské „bublině“, poněvadž nechtěl ohrozit zdraví svých blízkých, včetně novorozeného syna. Teď třicetiletý obránce patří mezi většinu týmu Vancouver Canucks, kterou sklátil koronavirus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Kanada - jedny z nejpřísnějších opatření, velmi malá hustota obyvatel 3 lidi na km2 a stejně tam řádí brazilská mutace, hokejisti testovaní, žijící v bublinách a stejně to chytí! Kdy konečně dojde světu, že bojujeme nerovný boj s větrnými mlýně úplně na nic! Kdy se konečně všechna opatření zruší?

1 1
možnosti
JT

J93i60r25i 63T43i48c17h89y

6. 4. 2021 16:35

At vlady delaji, co muzou, stejne si ten virus dela, co chce. V Cesku je ted zrejme na ustupu, zasahl ted Estonsko, ktere s Ceskem nehranici a ani nema prilis velky styk. Nakaza stoupa v Kanade, Polsku Nemecku,p red tim vrcholila v Belgii a Peru.

3 0
možnosti
JD

Paní Michaela by se začla divit, až by pán nenosil takovou výplatu, aby mohla dál žít ten svůj povrchní život na sociálních sítích.

0 6
možnosti
PK

P56e90t16r 14K87o92v63á83ř

6. 4. 2021 11:34

ale ona zrejme nezije "povrchní život na sociálních sítích", ale stara se o pomerne dost nemocneho muze, ktereho sobecti blbci na socialnich sitich posilaji do jeho fyzicky velmi narocne prace, protoze si nedokazi odeprit nedulezitou zabavu (kterou mimochodem mohou mit stale, jen ne s konkretnim tymem)...

3 0
možnosti
Foto

Dobrej bulvar .... ze by tady radila brazilska mutace jsem si nastesti nijak nevsiml

2 0
možnosti
MC

To jsou divne zpravy, nechci tomu verit. Hokejisti prijimaji leky nitrozilne....

2 0
možnosti
PK

A co by se stalo, kdyby Canucks sezónu nedohráli? Všechny zápasy kontumačně pro soupeře, z ligy nespadnou, jen přijdou o play-off. Pár týmů by na tom vydělalo 2 body bez námahy, ale nic hrozného. Přijde mi, že se z každé podobné situace dělá konec světa, protože katastrofické nadpisy s covidem už víc jak rok médiím skvěle prodávají reklamu RvRv

8 0
možnosti
MV

Asi jak píšete jen by se asi nekontumovalo jen vůči týmům se kterými ještě nahráli,ale udělali by nějaký vzorec nebo koeficient včetně odehraných zápasu, aby nikoho neposkodili

2 0
možnosti
RV

treba prejsť do sféry dištančnej a online. Keď sa tak môžu učiť automechanici, pekári, lekári, technici, tak sa to musí dať urobiť aj v športe, a to rovnocenne tak ako to deklarujú odborníci pri vzdelávaní, či?

0 0
možnosti
PB

Opět nesmyslný titulek: "Covid ničí sport". Covid sport nijak neničí proboha. Sportem je mimo jiné i to, že se jde někdo do parku proběhnout. Covid tak možná ničí sportovní business, ale určitě ne sport. Je to stejný nesmysl, jakoby někdo prohlásil, že covid ničí vaření, protože jsou zavřené hospody.

18 3
možnosti
JH

Zbytečně slováčkaříte. Samozrejmě i sportivní business je sport. Sport není jen běhání po lese.

5 1
možnosti
JS

Chápu, že je občas potřeba použít ilustrační snímek, ale to snad ještě neznamená, že musí jít o nesmysl, kde je vir 3× větší než červená krvinka.

3 0
možnosti
MV

To je ta mutace a ještě to poroste.to víte ta panika se musí udrzovat

2 0
možnosti
ES

E47d21a 57S90t78á52r30e71k

6. 4. 2021 9:36

To je bohužel to nebezpčí těch mutací, zatímco loni na jaře a na podzim to nejvíce kosilo právě starší, obézní a s nějakou jinou diagnózou. Nyní jsou připoutáni na lůžku i mladí lidé, kteří jsou jinak naprosto v pořádku. Bohužel ti co to měli předtím bez příznaků, nebo jen jako těžší rýmu to teď těm nově nemocným nevěří.

6 3
možnosti