KANONÝŘI. Chrudimský Michal Mareš (vpravo) se raduje ze vstřelené branky. S

KANONÝŘI. Chrudimský Michal Mareš (vpravo) se raduje ze vstřelené branky. S výrazem těla alá komiksový Hulk tomu přihlíží brazilský šuter v chrudimských službách Max (vlevo). | foto: Michal Klíma, MAFRA

Hattrick ano, na vítězství však chrudimští futsalisté opět nedosáhli

  • 0
Futsalisté chrudimského Era-Packu se rozešli smírně s ruským Sibirjakem Novosibirsk také při druhém přípravném utkání. Na palubovce v Chomutově se proti účastníkovi ruské ligy zaskvěl zejména Brazilec ve službách Chrumimi Max, který hattrickem pomohl ke konečné remíze 4:4.

Vše podstatné se na severu Čech událo v prvním poločase. Chrudimský tým poslal do vedení v šesté minutě Rešetár. Odpověď soupeře však byla bleskurychlá, a to když nejdříve srovnal o minutu později Humberto a za pár vteřin procedil brankáře Mellera i Timoščenkov.

Vyrovnání se zrodilo ve třinácté minutě, kdy se po rozehrávce rohového kopu poprvé v utkání prosadil Max. Skóre bylo i nadále jako na houpačce.

Šestnáctá minuta přinesla hned dvě trefy. Nejprve misky vah na ruskou stranu převážil Kotlarov, ale hráčům Chrudimi záhy vyšla rychlá kombinace mezi Rešetárem a Maxem, který svojí druhou brankou vývoj opět zamotal. Východočeši se už nejspíše viděli v kabině, za což je potrestal ve dvacáté minutě Plahov.

Druhá půle už byla gólově chudší. O jediný zásah se postaral ve 32. minutě opět devětadvacetiletý Max, který gólem z penalty stanovil konečnou podobu výsledku.

Další přípravné utkání sehrají Chrudimští již v sobotu od 20 hodin, kdy na domácí palubovce přivítají v repríze letošního finále Chance futsal ligy brněnské Tango.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž