Chrudimští futsalisté (v červeném) v ligovém finále proti Teplicím.

Chrudimští futsalisté (v červeném) v ligovém finále proti Teplicím. | foto: Michal Klíma, MAFRA

Futsalisty Chrudimi i Vysokého Mýta prověří ligoví nováčci

  • 0
Futsalistům Era-Packu Chrudim se po konci účinkování v Lize mistrů a Poháru FAČR zbývá soustředit už jen na domácí ligu, kde jejich myšlenky směřují na zisk jedenáctého mistrovského titulu.

Že cesta za obhajobou nebude snadná, ukázalo i pohárové finále s vítěznými Teplicemi. Aby tým trenérů Daniela a Bartuška udržel s aktuálně vedoucí Balticflorou krok, musí z dnešního duelu proti Třinci uzmout všechny tři body.

Úkol by to pro nabitý chrudimský kádr neměl být příliš složitý, jelikož nováček z třineckého Likopu bojuje v Chance futsal lize o přežití. Slezané zaujímají desáté místo a proti druhé Chrudimi budou od 20 hodin jasnými outsidery.

V podobné pozici je i druhý nováček soutěže z Mělníka, který je s jedním bodem suverénně poslední. I proto mají hráči vysokomýtského Nejzbachu velkou naději, že si přivezou body, které by sedmé berany mohly při souhře okolností posunout až na pátou příčku.

Mužstvo Romana Párala se pyšní skvělou formou, když vyhrálo v pěti ze šesti posledních kol. Z venku ale zatím Nejzbach nepřivezl ani bod. Napravit to může ve sportovní hale v Neratovicích dnes od 20 hodin.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž