Diskuze

Duatlonu vládli Kulman a Frintová

Hlavní favorité v prvním závodě Českého poháru, PRE Cupu, v duatlonu propadli. Olympijský medailista v triatlonu Jan Řehula, který prodělal nachlazení a měl za sebou dlouhou cestu ze Španělska, skončil devátý a celkový vítěz loňského hodnocení poháru Daniel Fekl byl jen o místo lepší. Závodu vládli Milan Kulman a Vendula Frintová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"petr"

5. 5. 2003 11:08
jižní město
je vidět že Pražské Jižní město je líhní talentů.Jaká nás asi čeká budoucnost ve společnosti lidí morálních kvalit a osobních ambicí PhDr Sucháčů?
 
0 0
možnosti

Matej, Praha JM

5. 5. 2003 0:15
Ospaly zaspal dobu.
Podle me p. F Ospaly asi hodne "ospaly". Jeho slova:"" nepovažuji za správné, když nové vedení bylo dosazeno na valné hromadě při nízké účasti zástupci pětačtyřiceti pražských klubů.."" nema cenu komentovat... Kdyby se nadchazejiciho refernda o vstupu do EU ucastnilo jen 49% obyvatel...vysledek byl negativni... tak by tech zbylych 51 procen zadalo dalsi referendum jenom proto ze byli lini, nebo ospali a k volbam nesli...??? Lidi nezlobte se na me, ale to co nekteri placaji to je hruza... o to hur, kdyz "placaji" 2x, nasledne pak po 3ti!!! Prijde mi to smesny
0 0
možnosti

Jirka

5. 5. 2003 10:25
Re: Ospaly zaspal dobu.
O referendu EU mate sice pravdu, ale to s timhle vubec nesouvisi. To, ze se referendum bude konat vi uz temer kazdy a vi i datum. Na tehle valne hromade se ale o voleni noveho vedeni vubec rozhodovat nemelo. Za Ospalym a Krnavkem stojim. Prijde mi smesna spis Vase argumentace.
0 0
možnosti