Diskuze

Další medaile z univerziády: Biatlonové zlato a stříbro, bronz ze svahu

Biatlonistka Jitka Landová vyhrála na světové zimní univerziádě v Itálii závod s hromadným startem, Tomáš Krupčík získal v téže disciplíně stříbrnou medaili. Bronz vybojovala ve večerním slalomu Martina Dubovská.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P52e29t27r 98V81a15l75i67š

21. 12. 2013 23:09

VýborněR^

Jsou to samozřejmě skvělé výsledky a jsou slibné pro budoucnost.Kdo si tady myslí že na univerziádě jsou kromě našich -ostatní jen nějací amatéři je mimo.Nesrovnávejme to se SP, ale i tyto závody jsou v nadupané konkurenci. Náš biatlon jde nahoru(a to výrazně). Nejsme Norsko, Rusko, či Německo, a vždy to bude mít u nás jiné parametry, ale o to cennější takovéto výsledky jsou. [>-]!

0 0
možnosti

Nechci nic říkat, ale pokud ve světovém poháru absolutně tragická Landová získává na univerziádě medaile, znamená to pouze to, že téměř žádný vrcholový biatlonista současnosti nestuduje VŠ. Rozhodně to nevypovídá nic o její lepší výkonnosti. Jinak samozřejmě gratulace.

2 2
možnosti

Ve svěťáku sráží Jitku její mizerná střelba, hlavně na stojce... Í-děs se s informacemi nepřetrhnul, ale pochybuji, že by vyhrála masák po té, co obkroužila svých tradičních 5 koleček po stojce, resp. v tomto závodě deset...

Takže pokud její vítězství je náznakem lepší formy, buďme rádi.R^

2 0
možnosti

Jitka bude pro ženskou štafetu přínos - aspoň doufám. A když se současně povede závod i Báře, tak to může v ženské štafetě být sakra zajímavé. O těch dvou nejlepších asi nemá smysl moc mluvit (psát).

0 0
možnosti

Však teď holky už jezdí jen o 4. místo, o který se "perou" právě Bára s Jitkou. Třetí nejlepší česká biatlonistka je teď podle posledních závodů Eva Puskarčíková. Ve Francii jezdila docela stabilně okolo 20. místa

0 0
možnosti