Diskuze

Šipkařský hromotluk napadl soupeře. Platí 85 tisíc a je v podmínce

Téměř dva metry, hodně přes sto kilo, šel z něj strach... Naštvaný Adrian Lewis, dvojnásobný mistr světa v šipkách, při zápase důrazně hrozil a poté i lehce napadl protivníka. Následoval tvrdý trest: v přepočtu 85 tisíc korun pokuty a zastavení činnosti na tři měsíce s podmínečným odkladem na půl roku. Co se vlastně stalo?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Nevedel jsem, ze sipky se hraji.

0 0
možnosti
SH

Já zase vím, že se dají sipky pít! Moc dobré!

0 0
možnosti
JN

Šipky nejsou Vietnam, maj svoje pravidla!

0 0
možnosti
MR

Ja myslim, ze mu jen daval prvni pomoc.

0 0
možnosti
PK

Ja tenhle ‘ sport’ vubec nemuzu brat vazne.

To je hospodska hra pri nejlepsim.

Hraci nejsou atleti. To je videt treba prave na tehle dvouch.

Jak to nekdo vydri sledovat.

Ja si to rad zahraju ale sledovat neco tak neskutecne nudneho v televizi???

4 22
možnosti
PL

Nepůsobíte úplně nezaujatě... Jací atleti jsou podle vás například střelci ze vzduchovky na plechové terče? Jistě, šipky jsou hospodská hra. Tedy pokud je hrajete v hospodě. Pokud obrážítě každý týden turnaje po celé Evropě a šipkami se seriozně živíte, pak se to už hospodskou srandou nazývat nedá. No a co se týče sledování šipek v TV.... tak to už je úplně subjektivní věc, že? Někomu zas může přijít nezáživný golf, snooker, nebo přenos zápasu první české fotbalové ligy ;-)

19 0
možnosti
PL

Já bych snad jen poopravil - pokud chápu anglické vyjádření DRA správně, pak Lewis zřejmě nebyl suspendován, nýbrž je tzv. v podmínce na následujících 6 měsíců. Jakýkoliv prohřešek během tohoto půlroku pro něj bude jasná suspendace na minimálně tři měsíce (+případný další trest).

0 0
možnosti
KK

Mám rád tyhle týpky, kteří ve všem vidí provokace a neustále se dostávají do konfliktů, za které podle nich můžou vždycky ti druzí.

3 0
možnosti
RV

85 tisíc a 3 měsíce zákaz je opravdu hrůzostrašně vysoký trest 8-o

1 1
možnosti

Tak 3 měsíce jsou dost přísné v tomto sportu, kdy už je ta pokuta 85tis směšná.

0 0
možnosti
PL

Lewise moc nemusím, ale nutno uznat, že je to jeden z hráčů s největší mírou přirozeného talentu ke hře. Přál bych si vidět jeho comeback. Na druhou stranu je to opravdu jeden z nejméně sympatických hráčů na okruhu. Obecně se o Lewisovi ví, že není moc psychicky vyrovnaný, čili jak to bude s jeho "návratem mezi nejlepší", tot otázka...

9 0
možnosti
RS

Lewis je vadný, ten se dohádal už snad s každým. Někdy to může být součástí taktiky na rozhození soupeře, ale tady mu evidentně nervy ujely fest.

4 0
možnosti
PK

P54e61t88r 52K28o94l43á45ř

8. 2. 2018 14:12

Jaký je rozdíl mezi šipkami a hokejem, že se při šipkách nemohou porvat?:-P

10 0
možnosti