Diskuze

Ve Finsku se v červenci nepojede, sezona MotoGP může začít v Brně

Kvůli šíření nemoci covid-19 se v červenci nepojede obnovená Velká cena Finska silničních motocyklů, jež se do mistrovství světa měla vrátit poprvé od roku 1982. Jako první v kalendáři šampionátu MotoGP je tak aktuálně Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně s termínem 9. srpna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Hlavně klid, samozřejmě se v Brně v žádném případě nepojede s diváky a bez nich by to celosvětově bylo takové fiasko, ze se velmi pravděpodobně nepojede letos vůbec. Ale opakuju, rozhodne ne v Brně, kde se jede už několik let jen kvůli divákům, protože zázemí a vše okolo je katastrofa.

2 0
možnosti
VP

Doufám, že to vláda nepovolí a že se to v Brně nepojede. Anebo že se ti cizinci zde nakazí pouze vzájemně mezi sebou a nenakazí nikoho z místních lidí.

0 1
možnosti
PH

No to by byla radost, půlka itálie a španělska by k nám přijela ve statisícových počtech, jestli tohle u nás nerozjede druhou vlnu, tak už nevím co.

2 2
možnosti
PS

P90e27t63r 67S77i26m33a

25. 4. 2020 14:12

Proc v Brne? myslim ze tu cest by jsme meli prenechat klidne nekomu jinemu..Skvele to zvladaji -Svedsko-Svycarsko-nebo Nemecko ci Rakousko ..takze ten horky brambor prehodit tam"" nevim proc platit poradatelum za zmareny zamer -at si to cvaknou jinde kdyz o to tak stoji ..Uz slysim jak poradatele z Brna budou kvicet ze vlada jim to zakazala -oni ze jsou pripraveni a tudiz budou pozadovat bambilion penez..n..at.;-D

2 1
možnosti