Diskuze

Plochodrážník Simota si vážně poranil páteř

Hromadný pád v maďarském Miškolci skončil pro českého plošináře Zdeňka Simotu vážným zraněním. Podle diagnózy lékařů má jezdec zlomené tři obratle. Simota, který v loňském roce výrazně pomohl Plzni k extraligovému titulu, se zranil při čtvrtečním utkání druhé polské ligy, kde startoval v barvách Lodže.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sachys

11. 5. 2008 17:49
df

dsf

0 0
možnosti

Dagmar05

4. 5. 2008 13:35
Dagmar05

Tak aby jste byli v obraze. Zdeňka převezl vrtulník soukromé firmy, všechno to zařídil jeho otec, VZP nezařídila vůbec nic. Kdyby to bylo na nich, tak tam leží ještě dneska. Dokonce maďarská strana jim nabídla vrtulník ještě ten den, kdy se mu ten úraz stal, zafixovali ho a byl schopen převozu, jenže VZP se na to vyflákli a jejich vrtulník odmítli. Tak kde to proboha jsme? A to je Zdeněk na převoz pojištěný na víc jak milion korun. Proto jsme zavolali NOVU, aby se to trochu hnulo!!! Nejhorší na tom je, jak tam ten kluk zkusil, měl a pořád má ukrutné bolesti, ale tady v ČR už mu konečně dávají léky na bolest, tam mu nedali nic, ani napít !!!

0 0
možnosti

pavel64

4. 5. 2008 20:37
Re: Dagmar05

Jestli byl pojištěný tak, že VZP věděla, co bude v Maďarsku dělat, a souhlasila s tím, že ho za těchto podmínek v případě úrazu ihned přepraví do domácí nemocnice, pak ho přepravit měli.  Tu pojistnou smlouvu by měli zveřejnit. Předpokládám, že pojistky u tak šílených sportů by měly být tak vysoké, že ani na přepravě vrtulníkem by neměli prodělat. Na druhé straně nevím, zda by tu přepravu měli i zajišťovat, snad jen proplatit. Ale jak říkám, záleží na pojistce.

0 0
možnosti

Berta Vimperk

3. 5. 2008 23:08
Drž se

Co se týče chování VZP to asi ani nemá cenu komentovat-HNUS.

Ale hlavně bych chtěl vyjádřit podporu samotnému Zdenkovi, aby se co nejdříve a hlavně plně uzdravil. Ikdyž jsem ho už dlouho neviděl, tak si stále pamatuju jak s náma ve Vimperku hrával hokej a tak vím jak je to fajn kluk. Takže Zdenku drž se ať můžeš zase brzo závodit.

Fandim Ti !!!!!!!!!

0 0
možnosti

kraxna

3. 5. 2008 21:53
VZP ? Jak jinak.

Jejich filozofie je jasná:Plaťte,buďte zdraví a držte pysk. Nedej bože ,aby  člověk za peníze,které do nich nacpal,něco chtěl. Ostatní zdravotní pojišťovny jsou samozřejmě bez dvou za 20...:-/:-©

0 0
možnosti