Diskuze

Kopecký a Hänninen neuspěli s fabiemi v pneumatikové ruletě Monte Carlo

Vztek, bezmoc, smutek a zklamání. Přesně tak lze popsat náladu, která večer panovala v servisním stanu továrního týmu Škoda Motorsport. Stačilo totiž pouhých 50 kilometrů, aby česká stáj ztratila šanci na vítězství v Rallye Monte Carlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

JfV

21. 1. 2011 5:38
České zvyky

Tak mně škodováci včera připomněli české kecy o tom, že se dá zima odjet na letních gumách. A chtěli do dokázat světu. Možná, že se to i dá, ale výsledek ? Záběry přímého přenosu na Eurosportu byly tristní. Příště by mohli zase někde v létě odjet pár rychlostek na zimácích. Někdo zase říká, že se to nemusí v létě měnit...

0 0
možnosti
TV

TomRV

21. 1. 2011 2:13
Všechno je jednoduchý, viď,

Nechci reagovat na předchozí příspěvek, který je opravdu hloupý. Nicméně musím opravit článek. Kopecký vyjížděl jako pátý. Delecour před ním měl hřeby. Bouffier měl zimní gumy. Honza zřejmě neměl ani v kufru dvě zimní, takže to celý odjel na přechodných. Že z toho neměl radost, bylo poznat v rozhovoru: "přechochodný pneumatiky jsou ty ty nejlepší, a s mým manažerem si o tom promluvlím". To že Škodovka prokoučovala dvě RZty, ještě neznamená, že je to divnej tým z východu.

0 0
možnosti
VN

HUHU_buntu

21. 1. 2011 10:41
Re: Všechno je jednoduchý, viď,

Vypadá to, že takto rozhodl tým, aby pokryl všechny možnosti. Honza jel intermedia a v kufru měl dokonce slicky. Haninen intermedia a v kufru dva zimáky, Loix, zimáky a v kufru dvakrát hřeby.

0 0
možnosti
MM

mosulský machredž

20. 1. 2011 22:22
oo

hmm, to je zase novinka -  kašpárci vyjeli do daňovýho ráje ukázat kapitalistům východní folklór ;-D

0 0
možnosti
MP

maximuss.

20. 1. 2011 20:02
ježiši...

tak on už měl zimní a pak opíše takovou blbost od Solberga... no uvidí se zejtra, stát se ještě může všelicos... aspoň to tam vepředu jistí Loix, je to sympaťák.

0 0
možnosti