Koloc má v týmu španělské eso

Roudnice nad Labem - Za stáj Buggyra Martina Koloce nastoupí v Evropském poháru tahačů Španěl Antonio Albacete, jeden z nejlepších pilotů trucků, který byl úspěšný i jinde. Byl například španělským šampionem Superturisma. Vyjednávání mezi nejlepším Čech v historii trucků a španělskou hvězdou, za níž stojí firma Cepsa, se táhla už dlouho. Další jistou novinkou z Kolocova týmu je to, že letos se do závodů vydají tři nové speciály Buggyra. Kromě Albaceteho pojede David Vršecký a o pozici mistra Evropy Gerda Körbera se zatím rozhoduje.Tatra a Lacko - Renault a Vojtíšek
V jezdeckém kontraktu s Körberem však ještě  zatím není jasně vymezena reklamní a marketingová angažovanost na německém trhu, to je brzda pro podepsání smlouvy.

Definitivní složení závodních a testovacích jezdců pro sezónu 2003 bude oznámeno do 15.03.2003. Albacate, loni pilot vozu Caterpillar a třetí muž EP, podepsal smlouvu na jede rok s roční opcí. 

Mění se se pozice značky Buggyra. Podnik Martina Koloce již nebud vystupovat jako závodní stáj, nýbrž coby dodavatel vozů, který zajistí servis. "Je to podobné, jak to v minulosti dělal Mercedes či MAN," uvedl Martin Koloc.

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž