RAMPA DO MMA: Další velký projekt. Porazíte 16 magorů, těší se Paradeiser

  • 0
V šestadvaceti stihl to, na co mnozí čekají celou kariéru. Vychovává dva syny, v sobotu už potřetí zabojuje o titul Oktagonu, zajímalo se o něj i prestižní UFC. „Začal jsem ve strašně mladém věku, brzy to bude deset let od prvního zápasu. I tak mám pocit, že v životě nestíhám,“ vypráví slovenský zápasník Ronald Paradeiser v pořadu RAMPA DO MMA. A naznačuje, že by se v roce 2024 měl účastnit velkého a dosud utajovaného turnaje.

Tuzemská organizace Oktagon totiž podle informací iDNES.cz chystá druhý ročník pyramidového projektu Tipsport GameChanger. Tentokrát v lehké váze do 70 kilogramů.

„Nemůžu nic potvrdit!“ rozesměje se Paradeiser na přímý dotaz, zda se zúčastní. „Smlouvu podepsanou nemám, ale věřím, že to dopadne. A úspěšně.“

V prosinci vyvrcholí první ročník turnaje sdružující šestnáctku elitních bojovníků evropských veltrové váhy do 77 kilogramů, výherce získá okolo sedmi milionů korun.

Vstupenky na Oktagon 50 v Ostravě

„Vyhrát to je brutalita,“ říká Paradeiser. „O prachy ani tolik nejde, hlavně že porazíte šestnáct magorů. Ale jo, prachy jsou super, i když já všechno nasypu zpátky do MMA. Manželka s tím spokojená není.“

O čem Paradeiser v pořadu ještě mluvil?

    • O sobotním turnaji v Ostravě, kde se Paradeiser (skóre 17-8) v titulové bitvě a odvetě postaví slovenské legendě Ivanu Buchingerovi (41-8).
    • O trénování v Polsku, kde MMA dělají lépe.
    • O rodinné tradici dávat dětem jména obsahující písmeno R a o životě se dvěma syny.
    • O snu založit vlastní gym a vychovat nové naděje.
    • O střelbě z luku a mentálním oddychu u zbraní.