Diskuze

Zázrak se nestal. Asi zajdu do kostela, plánoval v Harrachově letec Hájek

Nejen pocity absolutního štěstí ovládaly české skokany na lyžích o víkendu v Harrachově. Vedle nadšeného Romana Koudelky se ploužil zkroušený Antonín Hájek. Nejlepší český letec předchozí sezony se ani jednou neprotrápil do druhého kola. "Nevím, co jsem čekal. Zázrak se nestal," pronesl sklesle.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Brkleš

11. 1. 2011 16:55
Jen ztráta formy?

Skoky jsou vůbec zajímavé. Jsem zvědav, jestli jedna vlaštovka !2 skoky Koudelky) udělá jaro. Proč jiý několik let se naši skokani jen plácají, a výsledky dělají většinou jen proklamativně ústy (Janda)?

Myslím, že je to v tréninku a následek dřívějších bojů o přiživení se příživníků na Jandových úspěších pod Bajcem. Ten boj Bajc neustál (nedivím se mu, asi na takové způsoby nebyl připraven). Takže převládl systém před Bajcem, tedy plácání se v průměru.

Závěr? Bajc byl zřejmě lepší a taky hlavně tvrdší, než současní lidé, kteří se kolem skoků točí. 

0 0
možnosti
JM

laukums

11. 1. 2011 23:21
Re: Jen ztráta formy?

Ty tomu teda rozumíš. Koudelka předvedl těch skoků víc po sobě - už v Bischofshofenu, dále pak kvalifikace, trénink a oba závody v Harrachově. Místo abys byl rád, že můžeš zase jednou s chutí fandit závodníkovi, kterému to lítá, tak tady pitomě remcáš. A to vítězství v ročníku světového poháru dosáhl Janda jen proklamativně, nebo opravdu? Kolik našich sportovců něco takového v posledních letech dokázalo? Bauer, Sáblíková, Štybar, možná pár dalších. S rolí Bajce se dá souhlasit.

0 0
možnosti
C

conoco

11. 1. 2011 16:52
Hájku

Hájku, ty bys mel zajít na pracák, páč výkony, které předvádíš, na repre opravdu nejsou.

0 0
možnosti