Diskuze

Mladí snowboardcrossaři shání peníze na MS. Podpořte je, vybízí Samková

Před osmi lety právě na Novém Zélandu nastartovala úžasnou kariéru. Od titulu juniorské mistryně světa se Eva Samková odpíchla k zlaté a bronzové olympijské medaili, z prestižních X-Games přivezla stříbro. Teď se do stejné destinace chystá deset snowboardcrossových nadějí. Finance od svazu ale nestačí, a tak juniorští závodníci pořádají sbírku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

sport=koníček, pokud si jako koníček zvolím sport, který dělá v Republice pár lidí a není moc lákavý pro sponzory tak v něm zkrátka peníze nejsou a proto tento sport dělám jako koníček a ne s plánem, že si s ním vydělám a federace mi budou platit výlety.

0 0
možnosti
MD

no offence, ale pokud by všichni na všechno pohlíželi touto logikou, tak by národní divadlo nebylo po požáru možná opraveno ani doteď. Celkem by mě zajímalo kolik lidí, kteří na tu sbírku přispěli v tom národním nekdy bylo a kolik z nich divadlo vůbec zajímá. Jako každé přirovnání je to moje přitažené za uši, ale jinak řečeno - kdo chce přispět přispěje, kdo nechce nepřispěje, myslím, že článek na idnesu o sbírce nikomu neublíží ...

2 0
možnosti
LF

Stačí brnknout Ovčáčkovi, ten teď rozhazuje.

0 0
možnosti
JN

J14a52n 93N22o63v22ý

4. 7. 2018 16:20

To jistě, ale oni by to od něj nechtěli a demonstrativně by to vrátili. Takže tudy cesta k penězům nevede.

0 0
možnosti