Diskuze

Vedoucí celky venku zaváhaly

Dva vedoucí celky ve středečním 19. kole interligy házenkářů klopýtly. Hráče Frýdku-Místku nezachránila ani skvělá střelba Kováře a prohráli na palubovce třetí Dukly Praha, která se mohla především ve druhém poločase spolehnout na lepší obranu, 22:25. Soutěž ovšem Frýdek-Místek stále vede o šest bodů. Druhá Karviná totiž podlehla Novým Zámkům vysoko 18:28. Slovenský tým deklasoval obhájce titulu, oslabeného výprodejem hráčů, díky dobré obraně a výbornému výkonu brankáře Meluše.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jafu

31. 1. 2003 10:32
Vy jste tam asi samí !odborníci " na házenou
Dnešní MF a její článek Dukla slavila.... pod Vaší značkou ..mel... si zase na svém konci nemohl odpustit poznámku před slabou návštěvou přes 300 lidí, házená Dukly v Praze nemá budoucnost ap. Těmito bláboly krmíte lidi skoro rok, s F. Místkem hráli fantasticky, lidi je nechtěli po utkání pustit z placu, jak bouřili, takže jste tam asi ani nebyli. V HIL se pohybují návštěvy 100 -500 lidí, viz statistika. Na to, že jste nenapsali, ani že ten zápas na Dukle je a z pěti nejčtenějších novin na Letnou pozval oznámením trmínu jen Sport byla návštěva a atmosféra skvělá. Jak píší mí předpisatelé na Allrisku jich nebylo 15O jak tvrdíte, ale 50.. O Allrisk se nestaráte? Každý si udělá o Vašich cílených desinformacích svůj obrázek. A šéfredaktor by Vám měl už něco říct, nebo ukázat dveře. Takových pisálků je všude plnej pracák. Vedení Dukly prosím, aby už tomu Vašemu redaktorovi něco napsali-. Poškozuje svými cílenými bláboly klub DUKLA. Nebo budete Blesk, pak si ho tam teda naklonujte. Takový už neseženete!
0 0
možnosti

fanatik

30. 1. 2003 12:18
Nejasne nejasnosti !!
Mám strach, že na utkání Allrisk-Prešov bylo 150 diváků !!!:)), Byl jsem tam, tak vím, že nás bylo tak sotva 50... a že domácí proměnili všechny sedmičky jak píší "redaktoři" Idness ???? a co ta poslední, kterou házel Halčař ???????
0 0
možnosti

Kargen

30. 1. 2003 17:40
Re: Nejasne nejasnosti !!
Ja tam byl taky a vim, ze  domaci nedali minimalne 3 sedmicky!!! ( ani nevim jestli vubec nejakou dali...) Navic jestli vyhrali zasluhou Halcare, tak jsem byl asi slepej... Jedine zasluhou Stochla! Ostatni na hristi byli tragicky! Halcarovi nelze uprit snaha, ale hlavne hracske mysleni a technika chybi. V 1. (mozna ani v 2.!) lize by byl sotva prumernym hracem!
0 0
možnosti