Diskuze

Trenér Haber postrádá řadu zraněných opor

Dva červnové zápasy play off s Chorvatskem rozhodnou o tom, zda celek českých házenkářů postoupí na světový šampionát. Ten se uskuteční na přelomu ledna a února příštího roku v Portugalsku. "Již při losování jsem říkal, že máme nejtěžšího soupeře ze všech možných, ale porazit se dá každý," míní reprezentační trenér Vladimír Haber. V přípravě na důležité souboje, které se hrají v sobotu 1. června v Záhřebu a 9. června v Karviné, se však musí potýkat s mnoha absencemi. Po dlouhé a náročné sezóně mu z kádru vypadla řada zraněných hráčů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mulosz

30. 5. 2002 16:19
Zklamani
No ovsem kdyz vidim tuto nominaci, kdo vsechno bude chybet, a kdo vsechno byl povolan, silne zvazuju zda vubec ma cenu do te Karvine jet. Ja mel predstavu, ze tam uvidim narodni muzstvo a ne nejaky vyber, ktery kvalitou odpovida beznemu Interligovemu tymu, na ktery si v F-M muzu zajit kazdy tyden.
0 0
možnosti

Bohdan Kaluža

29. 5. 2002 9:31
Ad Haber/Dukla/národní tým
Když vidím tu nominaci, tak se začínám děsit.  Bohudíky je tam Dan Kubeš, co potkal ve Švédsku, tuším, skvělou formu.  Bohužel zranění vyřadila spoustu lidí z SKP a zejména HCB, které by mělo tvořit osu nároďáku.  Přidal bych Drobka z těch nejmenovaných.  Za  vše může nesmyslně náročný model  HILky, kdy takovu spoustu zápasu a cestování za nimi nevydrží ani kůň.... Ke všemu  většina zápasů SKP n. HCB jsou od začátku formalitou.  Protože se mě navíc nelíbil způsob, jak byl tým koučován čí spíše nebyl koučován nároďák  na ME2002, doufám, že to bude poslední vystoupení Habra u nároďáku.  O tom,že už není schopen překročit vlastní stín, svědčí nominace Zemánka a spol....,styl jež nároďák na ME předvedl, nominace lidí z formy či zraněných jako Mráz...
     
    
0 0
možnosti

Jaky

28. 5. 2002 18:26
Netrénuje Haber náhodou Duklu ??
Co k té nominaci dodat. Dukla, která hrála baráž tam má nejvíce hráčů. Vzpamatujte se pane Haber !!!
0 0
možnosti