Třeboň nezvládla druhý poločas a vysoko prohrála

Třeboň - Házenkáři Třeboně v extralize nezvládli druhý poločas utkání v Zubří a prohráli vysoko 21:30. V poločase přitom Jihočeši o gól vedli. Oba týmy předvedly v utkání velké množství technických chyb. Zpočátku na hřišti kraloval třeboňský brankář Petržala, který pochytal několik vyložených šancí zuberských hráčů. I proto hosté vyhráli první půli 15:14.

"První poločas byl vyrovnaný. Naši hráči předváděli to, co mají. Plnili naše pokyny. A podržel nás i Petržala," hodnotil kladně první půli i asistent trenéra Jiskry Petr Šulc.

Po změně stran ale domácí celek nastoupil s větší agresivitou a během osmi minut prakticky rozhodl zápas. "Stalo se to, na co jsme hráče upozorňovali. Přesně jako nedávno na Dukle," zlobil se Šulc. "Věděli jsme, že trenér soupeře Halgaš dokáže mužstvo zbláznit. Přesně to se stalo."

Podle Šulce se jeho mužstvo nevypořádalo hlavně s agresivitou soupeře. "Dostali hodně ran a nedokázali odpovědět. Po osmi minutách jsme o šest branek prohrávali. V tu chvíli je v Zubří po zápase."

Druhý poločas Třeboň nezvládla, dala jen šest branek. "Přitom jsme opakovali, aby bezhlavě nestříleli. Nedařilo se nám vůbec nic, soupeři naopak vyšlo vše." Po porážce je Třeboň v tabulce sedmá.