Diskuze

Jednooký mezi zdravými králem. Bielecki táhne házenkářské Polsko

Tohle byl jeho rukopis: chytil míč, vyskočil daleko za devítimetrovou hranicí a dělovými ranami deptal francouzskou brankářskou legendu Omeyera. Devět gólů nasázel polský házenkář Karol Bielecki - vyprodaná aréna v Krakově šílela radostí a on si musel pomyslet: „Ještě že jsem to nevzdal.“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Venovat se sampionatu alespon par vetama denne by nebylo od veci, panove z idnes:-). Ted se treba naposto potouchlym zpusobem Rusaci pripravili 5 sekund pred koncem o vitezstvi;-D.

Bieleckimu samozrejme obrovsky R^

2 0
možnosti
MV

Je zajímavé jak šlo Polsko nahoru v Volejbale a Házené - ve Volejbale jsou vítězové MS a v házené 3. na MS a teď mají našlápnuto i na ME.

1 0
možnosti
AK

Polsko si užívá házenkářské mánie, neboť na Euru prošlo základní skupinou bez ztráty bodu, což kromě hostitelů zvládli jen Dánové.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/karol-bielecki-polsko-hazena-euro-dlz-/hazena.aspx?c=A160121_202335_hazena_ten

Tak já nevím. Nejsou oni ještě ty skupiny teprve rozehrané (Polsko 2 výhry ze dvou zápasů). Čili je trochu předčasné mluvit o postupu ze skupiny, Poláky čekají ještě 3 zápasy. Autor asi ještě spí.

0 0
možnosti
TN

Možná spíše vy. ;-)

Takový ten klasický systém. Čtyři čtyřčlenné skupiny, z každé poslední odpadá. To se odehrálo.

V další fázi se postupující ze dvou skupin spojí do jedné šestičlenné skupiny. Výsledky zápasů v základních skupinách se započítávají.

Polsko má tedy zatím započítána dvě vítězství ze základní skupiny, v té nadstavbové ho čekají ještě tři zápasy.

0 0
možnosti
JZ

Frajer! Přeji vše nej!

0 0
možnosti