Diskuze

Čurdu láká Karviná a Dukla

Mohl si mnout ruce, devětadvacátý reprezentační zápas v kariéře se mu vydařil. Plzeňský házenkář Daniel Čurda o víkendu šestkrát překonal brankáře Chorvatska. Byl nejlepším střelcem českého týmu. Ten však v úvodním duelu baráže o postup na mistrovství světa utrpěl na jihu Evropy debakl, prohrál o jedenáct branek. Individuální úspěchy přišly vniveč. "Radši bych byl nejhorším hráčem na hřišti, jenom kdybychom uhráli lepší výsledek," neskrýval po návratu zklamání plzeňský kapitán.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Josef Cenek

5. 6. 2002 16:25
Čurda není spasitel
Proboha nedělejte z Čurdy spasitele mužské házené - tj. české reprezentace, Dukly ani Karviné. Ještě před nedávno jsme v novinách četli jak je Karviná dobrá na úrovni pohárové klubové házené v Evropě a když to měli hráči dokázat v reprezentaci tak nic. V Chorvatsku se mělo vyhrát, protože Chorvatsko bylo poslední - až 16. na ME  a my osmí!!!!
Podívejte se pravdě do očí kdo dnes řídí naši házenou, jak je možné že p. Gattermayer, který nebyl znovu zvolen předsedou svazu vlastní společností řídí ve svazu soutěž HIL. Kluby dávají 120 tisíc ročně, to je více než milion a nic za to nedostávají, peníze jdou převážně do kapsy p. Gattermayera. Potom se divíte, že ČR prohraje s Chorvaty, potom se dělá z Čurdy záchrance. Jdete raději po ožehavýc problémech, které jsou daleko více aktuálnější. K čemu prospěje přetahování hráčů, když je to jen kvůli penezům, nikoliv pro lepší úroveň mužské házené.
   
0 0
možnosti