Diskuze

Házenkáři podlehli Egyptu, boj o postup ze skupiny se na MS komplikuje

Česká házenkářská reprezentace stále čeká na první body na světovém šampionátu, prohrála i třetí utkání, s Egyptem podlehla 24:27. Aby Češi na turnaji v Kataru postoupili ze skupiny, musí v posledních dvou duelech zdolat nejprve ve čtvrtek silný Island a poté i v sobotu Alžírsko - ale ani to nemusí stačit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

to vedou ti noví "trenéři"? co tam byli dosazeni po kritice Jíchy?

0 0
možnosti
MC

Stejny to tenkrat bylo z euro holt je hazena predrazena,tak holt ti co maj dvb-t maj smulu.Budem koukat na Barcelonu

0 0
možnosti
RO

Trenéři = klauni, to se nedá jinak popsat. Organizace hry v obraně, naprostá trapnost. Když k tomu přidáme slabý výkon obou brankářů, hodně neproměněných vyložených příležitostí, tak utkání nemohlo dopadnout jinak. Island náš rozbije na cimp campr a utkání s Alžírskem se bude hrát jen z povinnosti.

0 0
možnosti
LD

L91u32d50e79k 47D59r25n95e48c

21. 1. 2015 10:48

zapas jsem bohuzel nestihl, takze tezko komentovat, ale podle cisel byl ten jejich golman pres 50%? to je vcelku vyjimecny vykon a podle mne rozhodujici faktor

pres tu spoustu kritiky tady je treba si uvedomit ze uz samotny postup byl uspech s ohledem na silu naseho kadru, to je proste fakt

0 0
možnosti
ZB

Bez trenéra se MS prostě nedá hrát. Ty neuvěřitelný kecy Kubeše při tajmu a to jak pomáhá brankářům jsem ještě v žádném sportu nezažil. Prej : "Musíme se smířit, že nám nepomůžou brankáři..." To normální člověk při zápase snad nemůže prohlásit. 

Ona myšlenka, že si to povedou hráči co skoro ještě hrají je ujetá obecně, ale pokud jsou to normálně inteligentní lidé tak snad, ale tenhle kluk??? To fakt házená nemá nikoho lepšího? 

Jednoznačně prokáčovaný zápas, který navíc v rozhodujících chvílích zabil Zdráhal..

1 0
možnosti
JH

Na MS s naší házenou prostě nepatříme, takže nic hrozného se neděje...

2 0
možnosti
AL

Sice nepostoupíme,ale aspoň jsme si účast na MS nemuseli kupovat jako Německo...

6 0
možnosti
MC

Aby aspon porazili to Alzirsko,Island tezko tak zas pro nas diky ct sport sampionat skonci.Reknou neni ta muzstvo Cr tak uz to vysilat nebudem-neskutecny diletanstvi

0 1
možnosti
DZ

D69a57n42i47e35l 50Z62í62k23a

21. 1. 2015 11:32

Diletant seš Ty.. práva na tohle MS byly tak neskutečně napálený, že to nechtěl kupovat skoro nikdo. Můžeme být rádi, že vysílají aspoň české zápasy. !!

0 0
možnosti
KS

Komplikuje? 8-oProhrajou všechno.

0 0
možnosti