Elin Nordegrenová-Woodsová (vlevo) se synem Charliem a její sestra Josefin se Sam Woodsovou.

Elin Nordegrenová-Woodsová (vlevo) se synem Charliem a její sestra Josefin se Sam Woodsovou. | foto: Profimedia.cz

Woodsova manželka lyžovala a slavila se sestrou ve Francii. Kde je on?

  • 10
Společná domácnost Tigera Woodse v novém roce nefunguje podle klasického rodinného schématu. Manželka nejlepšího golfisty světa Elin Nordegrenová odletěla lyžovat do francouzských Alp, zatímco o místě pobytu jejího muže nepanuje jednotný názor.

Agentura UPI přišla s informací, že v prvních lednových dnech pobývala bývalá švédská modelka a matka dvou dětí v Chamonix, kde si pronajala horskou chatu o sedmi pokojích za osm tisíc eur na noc.

Časopis People přidal informaci, že paní Woodsová v něm pobývá se svou dvojčetem Josefin a pěti blízkými přáteli, nikoli z okruhu golfových známých. Podle všeho tam uzavřená společnost strávila i silvestrovskou noc a oslavila třicáté narozeniny obou sester, které se narodily na Nový rok.

Některá média přinesla fotografie ostře sledované ženy z lyžování v areálu Les Houches, avšak před případným dotěrným či nebezpečným chováním lidí ji údajně chrání pět členů francouzské soukromé bezpečnostní služby.

Britský deník The Sun citoval "blízkého přítele rodiny", že Elin se hodlá vymanit z "minového pole, které Tiger kolem ní vytvořil svým chováním". Potřebuje údajně dlouhý čas na to, aby si rozmyslela, jak případně zachránit manželství. To bylo narušeno Woodsovou nevěrou, avšak z lásky k dětem se žena zdráhá rozvést.

Světový hráč číslo jedna po propuknutí skandálu oznámil, že na neurčenou dobu přerušuje kariéru, aby se věnoval rodině. Jeho narozeniny (letos čtyřiatřicáté) připadají na 30. prosince. Kde je hráč trávil, není vůbec jisté.

Informace jdou různé, dokonce se spekuluje o léčbě v arizonském centru psychických potíží. Nejčastěji se objevuje informace, že se Woods uchýlil na jachtu Privacy, kotvící v Palm Beach. Poranění v obličeji, jež utrpěl při podivné autonehodě poblíž vlastního domu, si údajně vyžádala důkladnou rekonvalescenci. O tom, že by trénoval, kolují zatím také jen dohady.