Skotské golfové kluby se proslavily svou otevřeností, vlídným přijetím a zejména přívětivostí vůči dětem.

Skotské golfové kluby se proslavily svou otevřeností, vlídným přijetím a zejména přívětivostí vůči dětem. | foto: Fairmont

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Vydejte se s rodinou na golf do Velké Británie

Již dávno pryč jsou ty časy, kdy byl golf elitářským sportem, který tradičně hrávali obchodníci rekrutující se ze střední třídy. V současné době golf hrají lidé všech věků. Jedná se doslova o skutečný "rodinný sport".

Organizace se snažily povzbuzovat interakce v golfu na všech úrovních a výsledky jejich společných snah se v posledních letech začaly vyplácet. Stále více rodin začíná s golfem. Vskutku: kolik je na světě sportů, kde si mohou otcové, matky, synové i dcery hrát bok po boku?

Během posledních dvaceti let se stále více klubů ve Skotsku zaměřuje na růst různých sekcí - zejména divizí mládeže a žen - a výsledkem těchto snah je zvýšení počtu rodin, které společně s golfem začínají. Skotské golfové kluby se proslavily svou otevřeností, vlídným přijetím a zejména přívětivostí vůči dětem.

Golf ve Skotsku.

Hřiště orientovaná na děti

Mnohá hřiště podnikla velké kroky a pokusila se povzbudit rodiče a jejich děti, aby začali s golfem společně tím, že vybudovaly fantastická tříparová hřiště, která rodičům umožňují trénovat krátkou hru a jejich dětem získat první opravdovou zkušenost se skutečným golfovým hřištěm.

Tříparová hřiště, jako například v North Berwicku, Turnberry a Gleneagles, jsou stále častěji mezi nejlepšími golfovými dějišti po celé zemi. Samozřejmě že nejenom golfové kluby podporují rozvoj rodinného golfu. Cvičné louky také povzbuzují rodiče a jejich děti, aby začali společně hrát golf.

Golf ve Skotsku.

Cvičné louky jsou dnes mnohem více než jen prostory, kde lidé posílají míče do otevřeného prostoru. Moderní cvičné louky mají kompletní řadu zařízení včetně tříparových hřišť, patovacích greenů a cvičných bunkrů, které společně vytvářejí prostředí, ve kterém můžete často vidět děti a rodiče, jak bok po boku trénují.

Některé cvičné louky mají vlastní kavárny a restaurace, do kterých se rodiny mohou posadit a po společném dnu stráveném na golfu si pochutnat na dobrém jídle.

Více informací o golfu ve Velké Británii naleznete na www.visitbritain.cz.