Diskuze

Kdo ví, můžete přijít o major turnaje. Woods varoval golfisty ze série LIV

Hvězdný golfista Tiger Woods se postavil proti novému lukrativnímu seriálu LIV Golf Series, který nabídkou vysokých odměn láká elitní hráče. Varoval jeho účastníky, že mohou v budoucnu přijít o účast na turnajích kategorie major. Z běžných podniků je PGA Tour už vyloučila, ale pořadatelé těch největších turnajů zatím jejich účast povolují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

zajimave, ze se zastupci majoru k pristimu roku jeste nevyjadrili... pga tour a jednotlive majory jsou ruzne pravnicke entity

0 0
možnosti
MB

M28a61r87e13k 44B83u13r50s42a

20. 7. 2022 15:09

Něco jako Superliga ve fotbalu. Doufám že to bude mít podobný jepičí život. V golfu je tradice něco víc než v jiných sportech. Tiger to řekl moc dobře ...

2 2
možnosti

Promiňte, omylem minus. Souhlas.

0 0
možnosti
PK

Tigerovi nabízeli téměř miliardu dolarů. Odmítl. R^

1 0
možnosti
Foto

Americká PGA by neměla mít monopol. Problém jeste nastane, jak s nominaci do Ryder Cupu a President Cupu.

2 0
možnosti

Monopol na co? Je to hráčská asociace a její členové soutěží mezi sebou. Jako NBA nebo NHL nebo hokejová extraliga. Taky se nemůže klub sbalit a jít hrát jinou soutěž, aniž by byl z původní soutěže vyloučen.

1 0
možnosti
JS

Penize vladnou svetu.

Tak to bylo, je a bude.

1 0
možnosti
RO

R79o63m78a52n 90O53l90á19c57h

12. 7. 2022 19:46

Pro fanoušky je to trochu opruz, ale sporty se prostě mohou tříštit do různých organizací, a podle mě je to v pořádku. Naopak když má organizace monopol, pro fanoušky je to sice přehlednější, ale jak známo od lorda Actona "moc kazí a absolutní moc kazí absolutně..."

2 1
možnosti

A je to ještě sport? PGA je hráčská asociace. Je to jako by se šejkové rozhodli, že zafinancují třeba v Anglii konkurenční ligu k Premier League. Asi by se nenašlo moc podpůrců této myšlenky.

0 0
možnosti
ŠT

U Phila mně to mrzí, ale na druhou stranu už má své odehráno Majory taky vyhrál. To, že si je mladí neužijí, je jejich problém. Vyberou si peníze před prestiží... ale pochopit se to dá.

3 0
možnosti