Diskuze

Tiger na Bahamách. Aneb další pokus o návrat golfového krále

Nejslavnější golfista planety vyhlíží soutěžní comeback. Konečně mě nebolí záda, raduje se Tiger Woods. A že to bylo opravdu zlé: „Přátelé se mě ptali, proč nejdu na večeři. A já jim odpovídal, že nemůžu. Že prostě nemůžu sedět.“ Tyhle časy se zdají být pryč a také soupeři říkají: Tiger vypadá dobře!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ach jak mi ten jeho kyselý xicht chyběl.

0 0
možnosti

Kde jste vzal ... Tiger Woods nejslavnejsi golfista v historii ... To nevite kdo je Jack Nicklaus nebo Arnold Palmer? Woods hral skvely golf a jistou dobu vladl golfovemu svetu, ale do techto velikanu ma dost daleko.

0 1
možnosti

Nejslavnější neznamená nejlepší, nejúspěšnější ani nejuznávanější. Nejslavnější znamená, že ho coby skvělého golfistu zná a uznává největší počet lidí, a to se Tigerovi nedá upřít, jeho úspěchy znají i lidé, kteří se o golf nikdy nezajímali, což se Jackovi nebo Niclasovi říct nedá. Zeptejte se nějakého negolfisty, jakého nejslavnějšího golfistu zná a 90% jich vám řekne právě Tigera.

Takže ano, Tiger Woods je opravdu nejslavnější golfista v historii a mně osobně na tůře neskutečně chybí, bez něj je to teď celé takové jalové, kluci sice hrají fantastický golf, ale chybí tomu takový ten náboj soubojů Tigra proti Leftymu, Singhovi nebo začínajícímu Rorymu. Nebo Tigera proti všem...

O významu a slávě těch dvou klasiků se samozřejmě bavit nemusíme...

3 0
možnosti
Foto

Pokud Tiger nebude vítězit, bude to opět jen smutné podívání. Zatím byl k sobě při svých návratech dost nekriticky náročný, v herním pojetí. Na štěstí golfovou radost rozdává mnoho let Phil R^

2 1
možnosti

Mickelson mel jen za posledni rok +33 na majorech. Az na jeho souboj se Stensonem na The Open si nepamatuji, ze by neco zahral.

1 0
možnosti