Finalistka České miss 2010 Karolína Rédlová - kavárna a  prodejna vín  Douce France,  Praha- Karlín.

Finalistka České miss 2010 Karolína Rédlová - kavárna a prodejna vín Douce France, Praha- Karlín. | foto: Martin Kabát

Miss Golf čeká velké finále. Tam to bude o kráse, říká Karolína Rédlová

  • 1
Je toho hodně, co finalistka České miss Karolína Rédlová dělá. Krom toho, že hraje golf, samozřejmě. Necelé dva týdny před vrcholem soutěže zachytil magazín golf.idnes.cz krásnou vyslankyni tohoto sportu ve světě modelingu při aktivitách, jimiž plní svůj všední den.

Tak jak je zachycen na fotografiích, sama ho nazvala relaxačním. "Mám částečné uvolnění ze školy," připomněla studentka gymnázia.

Třeba líčení, které podstoupila, trvá běžně asi hodinu, ale neznamená to, že by ho absolvovala často. "Pokaždé, když jdu do společnosti," vysvětlila. S autorem Petrem Burdou, zároveň fotografem, už spolupracovala na kalendáři (ukázky jsou ve fotogalerii) a společně chystají další.

Karolína Rédlová má své plány bez ohledu na to, jak dopadne ve finálovém večeru. "Určitě udělat maturitu, potom bych chtěla na právnickou fakultu, ale jestli se to povede, to uvidíme. Rozhodně se budu věnovat golfu a modeling tam hraje nějakou svoji roli, ale že by pro mě byl nejdůležitější, to rozhodně ne."

Případný úspěch v soutěži miss by pravděpodobně její život přece jen nasměroval jinak. "Vyhrát českou miss by byla úžasná věc. Otevřela by se mi spousta možností a taky země, ve kterých jsem nebyla," zasnila se vítězka Miss golf 2008.

Vzápětí ale dokázala, že rozhodně nesní stále: "V modelingu jsem nasbírala spoustu zkušeností, poučila jsem se z různých situací. Pohybuje se v něm spousta slečen, které toho opravdu chtějí dost dosáhnout, takže tam je trošku přetvářka a závist."

I na opakovaně vyslovený názor, že s obojím se může setkat mezi golfisty, reagovala rázně zamítavě. "To je něco úplně jiného, na golfu jsem poznala samé příjemné lidi," dodává důrazně.

Předloňská soutěž Miss golf pro ni byla dobrou průpravou pro nadcházející klání dvanácti krásek, ale i v tom má Karolína Rédlová jasno: "Objevila jsem se v golfových časopisech na titulních stránkách, vyžadovali na nás spoustu věcí, ale nedá se to srovnat. Miss golf je o golfu, Česká miss je o kráse."

Ani jako finalistka ale ještě v době, věnované našemu magazínu, Karolína neznala přesný program finálového večera. "Chtějí nás prý tak, jak už jsme se prezentovaly, ale slyšela jsem, že volná disciplína tentokrát nebude," dodala s trochou zklamání, protože neví, zda bude moci předvést step, jímž v předchozích večerech zaujala.