Diskuze

US Open vedou před finálovým kolem čtyři golfisté. Day sklidil aplaus

Čtveřice golfistů se před finálovým kolem dělí o vedení na US Open. Američané Jordan Spieth, Dustin Johnson, Jihoafričan Branden Grace a Australan Jason Day jsou po třech dnech na skóre -4 a před dalším kvartetem hráčům mají na obtížném hřišti Chambers Bay náskok tří ran.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P65e31t69r 83M73ü28l14l38e81r

21. 6. 2015 20:15

Hrat vrcholový golf na oraništi nebyl dobrý nápad....Rv Ty greeny jsou príšerně hrbolaté, tak se nediví těm plusovým číslům....

1 0
možnosti
AM

Tak včera ukázalo hřiště Chambers Bay svou sílu -- zahrát hřiště v paru může být považováno za vynikající sportovní výkon. Opravdu krutě kruťácká prověrka všech dovedností - od herního umění, přes fyzickou kondici, až po psychiku -- tohle hřiště zlomilo nejednu legendu........................ obzvlášť brutálně modelované greeny jsou vskutku masakrózní, jen tak se nestává, aby se vynikající profesionál 3x vypatoval z greenu.

Velká čest Jasonu Dayovi, přál bych mu titul, rve se se sebou i hřištěm úžasně........... jako nejžhavějšího kandidáta na titul ale vidím Spiethe --- tenhle mladík jde velmi tvrdě za svým, hezky to bylo vidět včera ke konci, kdy například pečlivě odkrokoval vzdálenosti nebo si přivolal kedíka k napohled krátkému bezproblémovému patu.......................

Jsem zvědav, jak to pořadatelé dnes pojmou, nelze vyloučit hororové navrtání jamek, které bude opravdu bezskurpulózní prověrkou.

Jdeme do velkého finále velkého turnaje a čekat se dá cokoliv.

Přeji dobrou mušku všem..........................................................

0 0
možnosti
DV

"Morbicerózní" pojmenování věcí pravým jménem - šperkulózní anóbrž gratulózní (from me...) ....... ;-)

0 0
možnosti