Odyssey ProType 82, putter, Phil Mickelson

Odyssey ProType 82, putter, Phil Mickelson | foto: www.odysseygolf.com/

Chcete mít putter jako Mickelson? Je třeba rychlost a deset tisíc korun

  • 0
Kdo sleduje golfové přenosy z PGA Tour, jistě nepřehlédl odlišnost Phila Mickelsona od ostatních hráčů při patování. Nejen že používá jiné postavení k míči, ale také putter lehce se podobající hokejce, který si nechal vyrobit podle svých požadavků.

Model, se kterým Mickelson hraje, firma Odyssey nikdy nezařadila do své nabídky. Poté, co před necelými třemi týdny nejslavnější levoruký hráč triumfoval na Masters, se však situace mění. Společnost hodlá vyrobit přes stovku stejných putterů.

Phil Mickelson vítězí v US Masters 2010.

"Phil za námi před několika lety přišel s tím, abychom mu vytvořili tento putter, se kterým slaví na PGA Tour takové úspěchy," řekl Austie Rollinson, který má v Odyssey Golf na starosti vývoj putterů.

Nový putter ponese jméno ProType 82. A podle číslovky je určen i počet kusů určených k prodeji. Dohromady jich Odyssey nabídne 164, dvaaosmdesát pro praváky a stejný počet pro leváky.

putter, Phil Mickelson

Prodej limitované edice začne v pondělí 10. května v pět hodin odpoledne našeho času na stránkách Odyssey Golf. Dá se předpokládat velký zájem a vyprodání během pár okamžiků.

Hůl označená sériovým číslem a zeleným nápisem na počest letošního Mickelsonova vítězství na Masters bude stát 500 dolarů, což je zhruba deset tisíc korun.