Diskuze

Výsledek závodu je pro ně zničující, litoval Hamilton tým Ferrari

Měl na dosah první triumf kariéry formule 1, jeho tým už plánoval oslavy, technika jeho ferrari však byla proti. Jedenáct kol před cílem Velké ceny Bahrajnu ztratil stroj Charlese Leclerca výkon a na okruhu Sáchir nebylo snad nikoho, kdo by s ním nesoucítil. Včetně vítěze závodu Lewise Hamiltona.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

uzasny vikend pro Ferrari jako zavodni kone bezi rychle ale nevydrzi..... je mi lito LEC a VET se opet ukazal jako omyl jezdce Ferrari... každopadně to byl užasný závod a obrovske štěstí pro Ferrari na zaver zavodu diky Renoltu. Ferrari by melo libat Retoltu vyfuky :-))))

0 0
možnosti
KN

TAky ta porucha mohla být tím, že jel často v "červených" otáčkách a auto prostě utavil. Takže ne jeho umění, ale chyba nováčka, nebo úmysl, risk...

0 0
možnosti
MP

V závodním autě byste chtěl jet na eko režim? Nebo jak si představujete, že bude ve formuli 1 jezdec držet nohu na plynovém pedálu?

2 0
možnosti
PU

No, dokud bude F1 závody aut, nestačí dobrý výkon pilota, musí mít dobré auto. To jest takové, které je rychlé a dojede do cíle.

Nevím, o jaké smůle se to tu mluví. Naopak, SC mu daroval třetí flek. Vůbec nevím, jestli bylo nutné jej na trať posílat. Trať byla volná, nic tam nepřekáželo, žádné trosky se tam neválely, olej nikde rozlitý nebyl. Jen kus od trati v bezpečné zóně stály dva Renaulty. Bohatě, když už, stačil VSC. Pak by ovšem Leclerc třetí nedojel. Protože porouchaný vůz se předjíždět smí.

2 0
možnosti
MP

Nejsem fanda Ferrari, ale LeClerc mi dělá radost ;-)

3 0
možnosti
Foto

Doufam ze bude rychlejší než Vettel a ze se bude Vettel brzo pakovat. Forza Ferrari

1 0
možnosti
ZD

Ač fandím Maxovi,tak Charlesovi jsem vítězství přál.

2 0
možnosti
MK

Taky sem mu to přál, na druhou stranu mu darovali aspoň 3.misto

3 0
možnosti