Diskuze

Schumacher slaví v maďarské diskotéce

Po triumfu Michaela Schumachera ve Velké ceně Maďarska formule 1 nabraly události rychlý spád. Čerstvý čtyřnásobný šampion zrušil odlet do Švýcarska, kam obvykle mizí ihned po závodech, a vrhl se do víru oslav. Vedení Ferrari přebukovalo členům týmu letenky a hlavní sponzor stáje rezervoval pro oslavu budapešťskou diskotéku Alcatraz. "Nic jsme dopředu nepřipravovali, ale bude to dlouhá a veselá noc," těšil se Schumacher.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marek

20. 8. 2001 11:02
Díky, Schumi !
Schumacher zaslouží uznání za svoje výkony. Je to pravý bojovník a dříč. Bohužel se vždy najde nějaký hlupáček, kterému se to nelíbí. A divil jsem se - jsou takoví i v Německu. Každopádně děkujeme Michaeli za všechno. Seš třída !
0 0
možnosti

Kocour

20. 8. 2001 7:57
Hrůza
A je to tady! Ten německej fašoun je zase mistrem světa. No asi bude fakt dobrej i když technika taky dělá svoje. Né, že bych mu přál přímo smrt, ale moh by se závoděním skončit a nevopruzovat svojí nebezpečnou jízdou ostatní!!! Bye Martin
0 0
možnosti

Hanyket

20. 8. 2001 10:41
Re: Hrůza
Koukám, že opět na iDNES reagoval podúrovňový člověk. Schumacher je dobrej, a je úplně jedno, zda je němec nebo portorikánec. A výraz "fašoun" bych být tebou nepoužíval, v době, kdy zuřila válka, sis hrál v uhláku na horníka.
0 0
možnosti