Diskuze

Rubens nemusí doma startovat

Rubensi Barrichellovi hrozí, že nebude moci příští víkend startovat na domácí Velké ceně Brazílie. Pilot Ferrari se totiž potýká s problémy se systémem ochrany hlavy a krku (HANS). Svoji nehodu na začátku Grand prix Austrálie svedl právě na něj a v Malajsii dokonce dostal od šéflékaře F1 Sida Watkinse pardon, aby HANS nemusel nosit. Mezinárodní automobilová federace (FIA) však striktně rozhodla, že další výjimky nebude povolovat. Rubens Barrichello a celé Ferrari tak hledají způsoby, jak zabránit tomu, aby byl HANS příčinou obrovských bolestí, na něž si pilot stěžuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarda

31. 3. 2003 13:13
to je furt dokola...
Uz od zacatku se vsichni ptaji, proc je to povinne. Ja bych byl pro durazne doporuceni, ale at se kazdy pilot rozhodne sam, zda s tim pojede zavod nebo ne.
Vzhledem k histerii ze strany funkcionaru bych ocekaval, ze za tim je nejaka lobby a velky penize.
 
0 0
možnosti

fanda

27. 3. 2003 12:12
výmluvy
Jsme fanoušek Ferarri, ale podle mě je to výmluva. HANS mají všichni jezdci. Nejlepší by bylo, kdyby nestartoval v Brazílii, místo něho by jel Massa. Ten by ukázal ,že je dobrý a už by u toho zůstalo a slabí Barichelo by šel konečně pryč. A to by bylo moc dobře.
0 0
možnosti

Renata

28. 3. 2003 13:27
Re: výmluvy
Nejsem nejaky znalec akupunktury, ale verim, ze tlak na nektera mista muze zpusobit nekomu velike bolesti a jinemu zadne. Znam napr. zeny, ktere v pohode nosi nausnice-klipsny stale, ja je nemuzu mit ani 10minut, protoze tento druh bolesti me proste silne rozptyluje a musim na ni porad myslet.
0 0
možnosti