Diskuze

Nic není ztraceno, utěšuje se Räikkönen

(Od zvláštního zpravodaje iDNES.cz) - Po technické závadě ve Španělsku ztratil vítěz úvodního podniku sezony v Austrálii i při Velké ceně Monaka. Po nehodě v kvalifikaci si dojel pouze pro jeden bod a sen o titulu se vzdaluje. "Ano, je to teď trochu komplikovanější, ale do konce roku chybí spousta závodů a já se jen tak nevzdávám," uvedl Räikkönen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alioth

29. 5. 2007 15:00
KIMI
koukám,že diskuse se opět  drží daného tématu....
0 0
možnosti

loun

28. 5. 2007 20:42
Ach jo
Vážený StaarkyG. U KAŽDÉHO automobilového závodníka má na polovině jeho úspěchů zásluhu vůz a mechanici. Ono to snad ani jinak nejde. Nebo snad znáš někoho kdo jezdil F1 ve šlapacím autě? :-)
0 0
možnosti

StaarkyG

28. 5. 2007 10:49
Redaktore Hlavo
Uz me doopravdy sr*t, jak stale toho Schumachera mate za poloboha, jezdec to byl vynikajici, ale za vic jak polovicku jeho uspechu ma zasluhu vuz, mechanici a hlavne J. Todt (nebo jak se pise). A ze loni z posledniho mista skoncil 5? minimalne 10 jezdcu pednim nedokoncilo, a pak jeste ta servilita toho komentatora na NOVE, kdyz malem ejakuloval nad tim jak Schumi kazdym kolem stahuje jezdce pred sebou jako byli Coulthard, kterej byl stastnej za 4 misto co mel a jel na jistotu, zatimco Schumi to boril. PS: za poslenich 10 let se ve F1 objevili min. 3-4 jezdci, kteri by jezdili ve Ferrari to sami co Schumi v jeho letech, kdy na ne nikdo nemel.
0 0
možnosti