Diskuze

Ferrari chce napadnout nová pravidla FIA u soudu, tvrdí Mosley

S protinávrhem chtějí vyrukovat týmy formule jedna, které nesouhlasí se zavedením volitelného platového stropu pro příští sezonu mistrovství světa. A Ferrari hodlá napadnout nová pravidla u francouzského soudu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

francoa

19. 5. 2009 19:17
Soutěž technologií a konstruktérů

i to je F1. To nelze jen tak odpálit. Tak trochu Ferrari rozumím. Má schopné lidi ve vývoji, jejich patenty využívají i jiné stáje a automobilky. Je prakticky technologickým tahounem a nekopíruje ostatní. Taky svoje lidi za tu práci náležitě odmění. Letos se jim moc nedaří, ale i to je pro ně hnací motor .  Zvýšit konkurenci tím, že tam místo supersportů budou jezdit motokáry za pár šupů už není ta F1 co táhne lidi. F1 je zkrátka automobilová šlechta a tak to má zůstat.:-)

0 0
možnosti
RK

Radek1979

19. 5. 2009 8:36
ať už táhne

nacistickej dědek :-©:-©

0 0
možnosti
MF

R.Jan.

18. 5. 2009 3:12
Raději si něco přečtěte,

než se začnete navážet do FIA. Stačí na wiki. FIA tuhle soutěž založila a uspořádala, konkrétně bývalý závodník Grand Prix Brivio. Osobní výpady proti Moseleymu a Ecclestoneovi jsou směšné, co by se asi našlo na vás, anonymové. Můžeme si o nich myslet co chceme, ale nechápu, že se všichni tak obouvají do jakékoliv snahy něco změnit, když to přece všechny pořád víc nudí. Podle mě je skvělé, že tak zapracovali na bezpečnosti, tím ale napětí samozřejmě ubylo. Silnice už širší neudělají, takže je čas na to zbrzdit vývoj, snížit náklady a snad udělat auta menší, ještě hbitější, ale aby to nebyly motokáry. Omezení nákladů může (a nemusí) přivést další sponzory, týmy a konkurenci.

0 0
možnosti
MF

R.Jan.

18. 5. 2009 3:12
Re: Raději si něco přečtěte,

Rozhodnutí v podobě toho, že vítěz bude ten s největším počtem vítězství může přinést to, že se bude celou sezónu normálně závodit a na konci se bude jezdit tvrdě o vítězství atd. Různé týmy a různí konstruktéři byli v historii formule důležití, ale přelévalo se to rok od roku, Alfa Romeo, Lotus, Ferrari, Brabham, Renault atd., samotná soutěž je důležitější a já osobně se na to dívám jako laik a proto fandím každé snaze, po které by formule mohla býz zase atraktivní a napínavá. Takže fandím i těm dvěma starým srandovním paprikám.

0 0
možnosti
RS

starej pardal

17. 5. 2009 20:34
nesmysl,

taliani jenom mlzej. vsichni budou vykladat o tom, jak ferrari hrdinne oponuje fia a vsichni svorne zapomenou, ze je vlastne chteli lyncovat za mizerny vysledky :-)

0 0
možnosti
MC

katano

17. 5. 2009 1:28
MOSLEY je zvrhlý fašistický ubožák

STOP MOSLEY = STOP zkázy F-1  ! ! ! :-P

0 0
možnosti
T4

topinka 47

16. 5. 2009 15:49
Hmm.............

Já myslím, že FIAT-Ferrari se MSTÍ, ještě za poslední sezonu 2008. Příliš spoléhali na to, že když nedokáží konkurovat Hamiltonovi na závodní trati, pomohou komisaři

FIA a udělají vše pro titul u zeleného stolu. Komisaři se opravdu snažili:

bez jejich POCHYBNÝCH ROZHODNUTÍ ( viz. VC Belgie 2008), by Hamilton býval

mohl slavit titul dávno před koncem sezony. Ale stejně jim titul unikl

a mafiánské vedení FIAT-Ferrari se cítilo velmi dotčeno, že FIA neudělala dost pro titul a doteď se za to Mosleymu mstí při každé příležitosti ........:-P

0 0
možnosti
T4

topinka 47

16. 5. 2009 15:50
Re: Hmm.............

Hm, nějak mi blbne formátování. :-P

0 0
možnosti
HA

Sir_Humphrey_Appleby

16. 5. 2009 11:47
panenko marie podsrpenska vidis to?

jak to tak vypada, tak pristi rok budeme mit misto F1 jakousi soutez z vetsi casti britskych soukromich tymu :-©:-©:-© nechapu proc se FIA, tak cpe do F1. nejsem sice odbornik, ale to se tak FIA montuje i do ostatnich soutezi? F1 by se asi mela osamostatnit a ucastnici si domluvit vlastni pravidla....ja chci soutez kde bude hlavni znacka jako mercedes, bmw, ferrari, toyota a dalsi a ne tymu jako williams, litespeed brown a treba se vrati i jordan ;-D...ti at si jezdi nekde v anglii(Y)

0 0
možnosti
MC

katano

15. 5. 2009 20:12
zvrhlý pedofilní fašista MOSLEY je záhuba F-1 ! ! !

Tento zvrhlý člověk nedovedl vychovat ani svého syna, který se ufetoval a zemřel na předávkování. Opravdu nechápu že člověk jako je Mosley z F-1 neodešel a škodí F-1 vesele dál.

       PS : doufejme že na příští tiskovou konferenci nepřijde oděn do NACISTICKÉ uniformy. FIAT-Ferrari má pravdu a přeji jim v soudním sporu - ÚSPĚCH.  :-P

0 0
možnosti