Diskuze

Ullrich je potlučený, ale nekončí

Německý cyklista Jan Ullrich má za sebou po ošklivém pádu už i rentgenová vyšetření žeber. Žádná zlomenina nebyla odhalena. Na Tour de France bude pokračovat. "Cítím se lépe, než jsem čekal," řekl ráno jednatřicetiletý Ullrich s tím, že odpoledne chce absolvovat alespoň krátký trénink na kole.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T.M.

11. 7. 2005 20:17
Pro pamesu
Pokud Hinaulta další berou Ullricha jako lepšího cyklistu než Armstronga svědčí to o tom, že 6 vítězstvími je Lance odsunul z výsluní a oni to nemůžou "strávit".
0 0
možnosti

bjerndi

11. 7. 2005 20:46
Re: Pro pamesu
Amstrong at uz si myslim o fair jezdeni ( umely hormony )cokoliv nikdy nepotvrdil svoje vysledky mimo Tour a to jeho vykony trochu srazi mel nekdy zkusit jak Giro nebo Vueltu a neco tam dokazat zkusil OH a jak dopadl ....
0 0
možnosti

bjerndi

11. 7. 2005 12:32
Jesusi a Woodwarde...
...vy jste fakt tupy ignoranti este napiste, ze mu to prejete a ze to urcite jeho vykon neovlivni.S takovejma lidma nema ani cenu diskutovat.Slovo respekt Vam vubec nic nerika
0 0
možnosti

Woodward

11. 7. 2005 12:36
Re: Jesusi a Woodwarde...
Já nikomu nic nepřeju, zato ty seš z Ullricha celej vedle sebe. Mně je úplně fuk, kdo Armstronga porazí, hlavně když ho někdo porazí aby byla změna. Tvrdím jenom, že to nebude Ullrich, protože podle toho, jak vypadá v posledních pěti letech na to jednoduše nemá - těžko říct., jestli mu chybí fyzička nebo odhodlání nebo třeba má tasemnici, co já vím, ale závodník, kterej chce vyhrát TDF, se prezentuje jinak.   
0 0
možnosti

Jesuslives

11. 7. 2005 12:26
Mozna trosku hnusny...
...ale Ullrich za tento pad muze vlastne byt rad. Novinarum v Parizi milerad rekne, proc nema zlutej trikot
0 0
možnosti