Diskuze

Pravidlo „antiSky“ na Tour 2018. V týmech se budou škrtat jezdci

V pořadí 104. Tour je minulostí. Za pouhých 26 dnů se však třítýdenní cyklistická klání kategorie Grand Tour do Francie opět vrátí. Už 19. srpna začne francouzským startem v Nimes španělská Vuelta, s hvězdným polem včetně nejlepšího tria z Tour a Itala Nibaliho, třetího na Giru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Si myslí, když dají o jednoho jezdce míň, tak hned porazí Sky ;-D.. Sky i tak neporazí..

0 0
možnosti

Tour má jméno a tradici, je to hezký závod, ale celkem bych uvítal, kdyby se mimofrancouzské týmy příští rok této akce nezúčastnily a vše vložily na Giro a Vueltu. Je totiž zřejmé, že pořadatel Tour dělá vše možné, aby titul zůstal ve Francii. Evidentně jim ta puntíková šaškárna nestačí. A proč šaškárna. Dosaďte si sami. Jen letos musel Tom na Giru skoro vše dojíždět sám a budoucí punťák tam byl k ničemu. Ale pokud to nevadí stáji, tak je vše v pořádku. Celkem bych rád znal stanovisko samotného Toma. Rolland, bývalý punťák pomáhal Uranovi seč mohl. Takže v konečném důsledku byl na tom Uran asi jako Tom na Giru. A o tom chlápkovi, co dělá reklamu na Festinu a vytuhl na posledním kopci se nechci moc zmiňovat. Má zde stále hodně nekritických příznivců. To. že Sky ovládá Tour je také proto, že do toho dává veškeré úsilí. Zkrátka nechce vše, chce hlavně Tour. Jenže to Francouzi nepochopí.

0 1
možnosti

Barguil na Tour vůbec nebyl.

0 0
možnosti

L96i74b16o42r 16P92o81r21d14a

26. 7. 2017 10:05

Tour by se měla jezdit na body, tak jak to bývalo kdysi.

0 1
možnosti

Na to je jediny recept - platove stropy a rozdeleni vydelku ala NHL, treba i nejakej system draftu. Takhe tam proste SKY posle holt nadupanou osmu, sedmu, ... trojku, nebo kam az to zkrouhnou a ten Bardet to stejne neda. Skoda Sagana, aspon obcas by se neco delo. Vuelta bude urcite zajimavejsi, TdF nejak umira.

Jinak, jsem zajimavej na Saganuv plan na 2018, nebyl bych prekvapenej na Giro - Vulelta.

2 0
možnosti

P26e38t70r 94N85o70v54á77k

25. 7. 2017 22:57

Zase bych proti Sky moc nebrojil. přeci jenom FRoome je dobrej, když se dostal do problémů, tak sjeli 45 sekund ve dvou a potom sám do kopce i bez týmu.

Na začátku Chris nebyl v úplně top formě v tom prvním stoupání. Kdyby tam na něl nastpoupili dřív, mohli si najet všichni víc času.

2 0
možnosti

Ten závod je naprosto nudný.RvRvRv

2 2
možnosti

Zruste uz sakra vysilacky a udelejte z cyklistiky to co opravdu je! Zavod muze proti muzi, zavod sama se sebou a s horami...

3 0
možnosti

Týmy bych klidně zmenšil i více, klidně na 6 jezdců a pustil tam více týmů. A u dlouhých etapáků bych stanovil rozmezí, kolik musí být km časovém a kolik nastoupaných metrů v horských etapách, aby nemohli pořadatelé cvičit s itinerářem podle toho, koho zrovna chtějí na bedně.

1 0
možnosti

„Což povede ke ztrátě nejméně devadesáti pracovních míst ve stájích World Tour, protože se budou zároveň propouštět i mechanici a maséři.“ 8-o

Tak to je hotová tsunami nezamestnanosti!;-) A tie straty pre usporiadateľov

( nocľahy,strava,tekutiny) ;-(.

0 5
možnosti

Pro dramatičnost by stačilo sebrat wattmetry a vysílačky... Začaly by se dít věci... Rovněž bych dramaticky zvedl prize money za vítězství v etapě... Aby se vždy chtělo stahovat, i když vepředu nebude nikdo nebezpečný...

2 2
možnosti