Diskuze

Sport (zatím) vítězí nad dopingem

Zkušenosti Lance Armstronga, sprinterské schopnosti Marka Cavendishe, setiny vteřiny pro "žlutého" Fabiana Cancellaru, triumf domácího Thomase Voecklera. Tohle jsou hlavní témata letošní Tour de France. Žádný doping, jen sport. Nutno podotknout: zatím.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

kalisz

10. 7. 2009 8:37
Dneska prichazej kopce

takze se uvidi, jestli papaj. A ja musim osobne rict, ze verim, ze papaj. Ze jen tak nepretali. Jenom maj mozna zas neco novyho.

0 0
možnosti
QT

QT1

10. 7. 2009 9:04
Re: Dneska prichazej kopce

Papaj všichni. Tak co - bez tréninku to nikomu stejně nepomůže. Podmínky mají všichni stejný. Mimochodem, když pominu látky na indexu WADA, tak je spousta dalších podpůrných prostředků na regeneraci, efektivnější distribuci potřebných látek v těle a potlačení bolesti, které jsou naprosto legální a účinnější jsou jen o trošku méně. Takže jde jen o to, kde je nastavená dělící čára mezi legální a nelegální látkou. Celá debata o dopingu je směšná a zejména je směšná představa, že bez podpůrných látek jde zajet celou Tour. Co by bylo povolené? Vitamínové přípravky? Proč ty ano a některé uměle vytvořené látky, které ale tělo dělá taky (jen to trvá déle, ale ze stravy je běžně získává) už ne?

0 0
možnosti