Diskuze

To tady ještě nebylo. Šest českých cyklistů startuje Kolem Švýcarska

Jedna z generálek na Tour při francouzském Dauphiné právě vrcholí, druhá naopak teprve začíná. Prologem startuje v sobotu závod Kolem Švýcarska, jenž si v minulosti vydobyl pozici nejtěžšího etapového podniku hned za třemi akcemi Grand Tour.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Hník asi nejlepší časovka co pamatuju R^ (na Švajcu)

0 0
možnosti
MD

... hm tak giro kde nejel žádný čech vysíláme (poprvé jsem se nedíval, nebaví mě když nemám komu držet palce) a švýcarsko kde je šest čechů ne :-( , vím že se těžko plánuje ale trocha flexibility by nezaškodila ;-€;-€;-€

0 0
možnosti
OK

O38l17i46n 41K27a42d39l34e94c

11. 6. 2016 14:42

Zapomínáte, že Eurosport nejsme MY. Na něco má práva a na něco ne, a účast českých jezdců není pro něj rozhodující.

Zato pro ČT to argument je, a vypadá to, že záznamy budou.

2 0
možnosti
PV

Problém není v Kreuzigerově hlavě. Problém je v hlavě těch, kteří mají nereálná očekávání. On má na to být lídr - je to dobrý lídr, kdyby byl špatný lídr, tak mu 11. sezónu, co kroutí na té nejvyšší úrovni, nedá žádný sportovní ředitel roli lídra. Ale on každou sezónu zas a znova šanci dostává. Myslím, že ti sportovní ředitelé úplně mimo nejsou.

2 0
možnosti
FD

To je super, škoda, že to nikdo nevysílá.

0 0
možnosti
OK

O18l93i33n 65K51a91d56l24e89c

11. 6. 2016 13:27

ČT4! sice v noci záznam, ale vysílá.

0 0
možnosti
PV

Tour de Suisse je letos brutálně těžká. To je asi důvod, proč letos téměř všichni, nejen největší favoriti, volili Dauphine. Ti, co pojedou Švýcarsko, by na to mohli na Tour dojet. Izagirre v takovém profilu nemá šanci vyhrát.

Sportovní ředitel CCC mě fakt naštval. Lídr de La Parte...doufal jsem v Hirta. No aspoň na Hirta nebude tlak a v horách De La Parteho přejede. Hory můžou být letos na Švajcu mnohem důležitější, než časovky. V časovkách se dá chytit zásek, v horách na letošním Švýcarsku brutální zásek.

No a k obvyklé polívce s přísadami Kreuziger, Majka, Contador - Contador je jasná jednička. Když je třeba, každý se podřídí a jede na Contadora, Majka stejně jako Kreuziger. Majka toho v posledních letech ukázal na GT víc, než Roman, pochopitelně dostal na Giru roli lídra. Kreuzigerovi i víc sedí Tour. Roman je lídr na Ardenách, kde mu Majka pomáhal. Trénink výbušnosti pro klasiky nejde s tréninkem na hory asi moc dohromady, takže na Giru by asi lídr ani být nemohl. Tour je zadaná - kde Contador chce, tam je lídr. Kreuziger svoje šance dostal letos i na etapácích - Na Tirrenu (kde bohužel zrušili horskou etapu), na Andalusii (což byl rozjížděcí závod).

1 0
možnosti
OK

O35l73i94n 53K89a93d53l46e46c

11. 6. 2016 12:44

Jak na tom je Pa Parte nevím, ale Honza Hirt letos nemá žádné slušné výsledky, kromě jedné dobře zajeté etapy v Turecku. Nevím jestli je možný, že se šetří na letní sezónu s vrcholem v Riu.

0 0
možnosti
IH

I54v46a96n 27H57a68n92c32k12o

11. 6. 2016 11:02

Tak nech sa im daríR^

2 0
možnosti
PN

Velká budoucnost je podle mého skromného názoru před Vakočem. Ten má totiž kromě dřiny a talentu i hlavu na to být lídrem.

0 0
možnosti
KK

A to mel jet jeste RK. Bohuzel ma v tymu natolik vysadni postaveni, ze dela Contadorova domestika nejen na Tour, ale i v zavodech, ktere ma AC jenom jako pripravu. Takovy Majka dal jasne najevo, ze nikdy nikomu nepomuze, tak ho nechavaji jezdit na sebe. Treba Roman dostane aspon nejakou sanci v novem tymu.

1 1
možnosti
VV

Trochu se bojím, že Roman tak dlouho trpělivě dělal dvorního domestika, aby ukázal charakter a časem se stal lídrem, až lídrem nikdy nebude. Minimálně dokud bude jezdit s Contadorem, ale nejspíš ani pak ne.

2 0
možnosti
MH

No a jeste mohli dodat zda a popr. ktera TV to u nas vysila. Eurosport do toho nejde :-(

1 0
možnosti