Diskuze

Nad cyklistikou je další těžký dopingový mrak, přichází z Mantovy

Celé desetiletí se zabýval nedovolenými podpůrnými látkami pro sportovce, teď italského lékárníka dostihlo vyšetřování. To má prokázat, že zásoboval dopingem hlavně cyklisty, dokonce zvučných jmen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

czechdaytrader

12. 4. 2011 13:30
hmm

Asi se nekomu nelibi, ze se prodava vic kol , nez kopacek...Tohle rozkrivani tajemstvi, ktere vubec tajemstvim neni by bylo zahodno zatahnou i mimo cyklistiku, aby buura v zacouzeny putice u televize s prenosem "prvni" ligy pochopili , ze cyklistika je nejtrestanejsi sport s ohledem na doping a v ostatnich sportech je to s dopingem to same, ne-li horsi . Ale co..aspon se zase trochu pobavime...

0 0
možnosti
PH

Tryskáček

12. 4. 2011 13:38
Re: hmm

Je to přesně tak! Mezinárodní antidopingoví komisaři si bohužel "plivli" právě na cyklistiku a ostatním sportům v tomto dává volnější ruku. Je to hon na čarodejnice. Tuším, že profesionální sport se prostě čistě dělat nemá. Honba za výsledkem v nabité konkurenci natlačí sportovce k nekalým praktikám. Buď budeš mít výsledky, nebo po sezóně končíš! Tak to prostě chodí.

0 0
možnosti
MH

sriver

12. 4. 2011 13:10
Není prostě možné

jet po dobu tří týdnů 220 km v kopcích průměrnou rychlostí 45 km/hod.;-D;-D. Zobou všichni, záleží kdy jim to kdo prokáže ( ave Pantani )

0 0
možnosti
MM

Aragorn

12. 4. 2011 11:22
Zobali!!!

Zobali, vrabci, zobali,

igelitové obaly,

nechali je tam dělníci,

měli v nich sváču vonící! :-P

0 0
možnosti