Diskuze

Ďábelsky rychlá Vítková skončila ve sprintu osmá. Landová je poprvé v Top 10

Po čtyřech závodech v řadě, kdy české biatlonistky stály na stupních vítězů, z nich tentokrát „sestoupily“, přesto o sobě opět daly vědět. Veronika Vítková, nejrychlejší běžkyně ze všech, obsadila ve sprintu v Ruhpoldingu 8. místo. Desátá byla v nejlepším závodě kariéry Jitka Landová. A také Gabriela Soukalová a Eva Puskarčíková se vešly do Top 20. Senzační vítězkou se stala Norka Hornová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Holky super. Velká gratulace Jitce i Evě, pro obě super výsledek. Kdyby podobné výsledky opakovaly i v dalších závodech byla by to paráda.

Gábina pokračuje v pozvolném běžeckém vzestupu vzhůru. Letos prostě pro místo na bedně potřebuje střílet za nula a to se v každém  závodě holt nepovede, ale už je celkově devátá (to není ní špatný, resp. dámy a pánové kdo z vás to má?

No a  Veronika? Aktuálně škoda každého závodu kdy není na bedně, ale ten běžecký výkon to je prostě nádhera.

Při štafetě jsem si říkal, jestli jí ty kalibry vydrží i do sprintu kde je bude potřebovat ještě víc, nevydržely, škoda.

Docela jsem zvědavej na její taktiku na neděli, možná by to mohla zkusit urvat už  na začátku a odjet (nejspíš i s Darjou a Kaisou) a udělat si trochu časový polštář pro případné chybky.

Jen mám takový pocít, že ten poslední závod je u ní vždy běžecky trošku slabší, možná ta regenerace přece jen ještě není úplně stoprocentní.

Každopádně držím palce!

5 0
možnosti

skvělé, nádherné, Jitko!!! všem děvčatům ohromný dík  za úžasné pokoukání na závody při jejich startech... a že to dnes není bedna, vůbec nevadí... zato všechny čtyři do osmnáctky... to se cení... včera kluci taky fajn... bezva sport ten biatlon... držím pěsti všem do dalších startů...

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Já nevím, co někteří mají proti těm výsledkům. Udělejte si tu práci jako já a sečtěte si časy jednotlivých závodnic dle jejich národností. Zjistíte to, že výsledky ve štafetě nejsou vůbec NÁHODNÉ. Součtem také zjistíte, že by se holky umístili na 2. místě za norkami a to ještě s velkým náskokem na třetí.

Takže za mne byl tento závod také velmi úspěšný. A že to nebylo na bednu... to nevadí, bude to příště VR^

10 0
možnosti

Super holky. Sice nevim, zda slecne Soukalove u nekoho neublizi v pripadne prezidentske kampani jeji odhalene fotografie, kazdopadne takove ciste, poctive, uprimne, cilevedome a pracovite lidi potrebujeme jako sul.

1 0
možnosti

Biatlon už bude náš národní sport. I když to bylo dnes bez "bedny" byl to hezký zážitek pro Českého fandu.

4 0
možnosti

Já bych to dneska naopak hodnotil jako mimořádně vydařený závod. Všechny čtyři holky ve dvacítce, to je přeci paráda.

4 0
možnosti

J85a42n 33V53y65b35í51h57a26l

16. 1. 2015 18:02

Norové museli slíbit závodníkům nějaký super odměny, nebo s nima udělali nějaký super věci, protože ženský dnes, Emil a další chlapi včera se dost zlepšili...ženy mezi dvěma závody, muži mezi pár dny. Kromě starýho Oleho, který s nima netrénuje, připravuje se po vlastní ose a bydlí v zemi biathlonu zaslíbené, Rakousku (a neodpustím si opět dodat, že taky porušil antidopingová pravidla).

0 4
možnosti

J62a31n 64V81y15b36í24h52a92l

16. 1. 2015 17:48

Hornová si dnes něco šlehla, ne? To nebyla ona. Pamatuju si, jak na tom byla před dvěma dny ve štafetě...obrovskej rozdíl mezi dvěma dny. Asi jsou tam dvě Fanny stejného jména. Funny. Spíš funky. Nebo junky. Těžko uvěřitelné zlepšení.

3 3
možnosti