Diskuze

No potěš koště, řekla si Soukalová po ležce. Byla jsem vyjukaná, vyprávěla

Po sprintu byla v euforii, po stíhacím závodě hledala zbylé předvánoční síly. Gabriela Soukalová sestoupila z vedoucí pozice na dvacátou a když opadlo první zklamání, s nadsázkou do telefonu vyprávěla: „Střílela jsem po veverkách kolem střelnice, ale na terčích, bohužel, nic nebylo.“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Opravdu řekla "No potěš koště"?

0 0
možnosti
LV

L69u26k25á61š 22V78l37k

21. 12. 2014 12:07

Jenom 3 holky dali 0+0+0+0, jedna z toho Gabča, ale i tak je 4. Škoda... Každopádně super stejně jako Vítková...

4 0
možnosti
KS

Ach jo, ten běh. :-/Střelba dneska super.

1 0
možnosti
KS

Jindy by si je s takovou střelbou namazala na chléb (všechny včetně Kaisy)

1 0
možnosti
KH

Gábina skvěle po čtvrté střelbě R^

0 0
možnosti
JD

J47a17n28a 77D90u70k46o64v27a

21. 12. 2014 10:34

Pane Kopecky az nekdy dokazete to,co on a pak muzete kritizovat,je zacatek sezony a ma vsechno pred sebou,a o vas nikdy psat nebudou,protoze jste jeden radovy z deseti milionu tak si nechte tyhle vylevy v hospode s kamosema.

0 0
možnosti
RP

Gábina závodí jak nejlépe asi jak může. Je ale pod tlakem, protože všichni od ní očekávali pokračování její sezóny z loňska. Musí něco říct médiím, ať už je to objektivní pravda či ne. Co si myslím, ale že ji vzalo hodně sil než všechny tréninky, které letos podstoupila, je nevázaný vztah s p. Koukalem.  Je to její věc, ale pro vrcholového sportovce by měla mít určité priority, pokud chce být stále v top 10. A ona na to určitě má.

;-)

1 1
možnosti
HL

Nevázaný vztah?! Co to je? Myslíte, že vymetala šantány? :-))

0 0
možnosti
PL

Gabče moc fandím, ale popravdě řečeno hodně věcí, které v tomto rozhovoru od ní zazněly, mi přijdou vyloženě zarážející. Ten hlavní problém nebude v nějakém zanedbání přípravy nebo prodělaných nemocech, je to především v hlavě. Přijet na střelnici s tím, že to určitě zase zkazím není dobrá cesta. Považovat úspěch za náhodu, to je úplně špatně. Nastopit do závodu s tím, že tahle trať je na mě moc dlouhá a nevydržím to... Tohle je podle mě prostě velký problém se sebevědomím.

2 0
možnosti
JK

Jaká proboha vyjukaná? Jak může být profesionální sportovec vyjukaný? Copak je to nějaký nesvéprávný zajíc, který je poprvé na závodech? Vždyť je to olympijská medailistka, ta k tomu přece musí přistupovat naprosto zodpovědně. A výmluvy na polohu? To přece musí mít absolutně zautomatizované.... Tady se přece nebavíme o nějakém pouťáku, kde se stačí dopotácet na start a ono už to nějak dopadne. Chápu, že každý den není posvícení, a že nemusí být forma, ale totálně se odstřelit už poněkolikáté v sezóně na střelnici, tak to je prostě něco špatně. A její názor, že ani neví, co tam udělala špatně, to už je fakt na zamyšlení. Omlouvat to nějakým "roztomilým" kňouráním, to už na mě nezabírá. Ty výkyvy jsou trapné a sama si kazí jméno.

5 6
možnosti
KH

je vidět, že biatlon moc nesleduješ. I ty největší hvězdy v minulosti, např. Ole Einar Bjorndalen, bojovali nebo bojují občas s tím, že mají období, kdy jim střelba nejde. Souvisí to u nich samozřejmě s psychikou, ztrátou nebo hledáním těch automatických postupů, které dříve fungovaly a teď už ne. Prý "totálně se odtřelit už poněkolikáté na střelnici" ;-D to by ten biatlon muselo vzdát asi 90% závodníků, protože zhruba tolik jich to za sezónu zažije. Zbytek tvého příspěvku je bohužel spíš takové prázdné moralizování o tom, jak by se někdo - velmi úspěšný ve svém oboru - měl podle tebe chovat. Což bys možná (možná) mohl hodnotit, kdybys byl odborníkem v dané oblasti, ale takhle těžko.

7 2
možnosti
VM

V52í14t 39M24r57h91a54l

21. 12. 2014 0:34

Někteří komentující v této diskuzi by si zasloužili nakopat někam tam dozadu doleji. Že se jí jeden závod nezdařil neznamená všem dnům konec, příště to zrovna může opět vyjít a úspěchy se budou zase jenom hrnout. Člověk není bezchybný a jak se říká, chybovati je lidské.

3 3
možnosti
MN

Bohužel to není JEDEN závod. Gabča má neuvěřitelné výkyvy - výpadky a jestli chce nejlepší léta pro výkonnostní sport zúročit, měla začít spolupracovat s dobrým psychologem. Nejistota z ní přímo čiší už před sezonou, pak před jednotlivými závody.

5 0
možnosti
JK

A kdyby, sem náhodou nahlédla blondýna, já Tě mám pořád rád a palce držím R^R^

2 0
možnosti