Diskuze

Ani v hromadném závodě to nevyšlo. Soukalová dojela čtvrtá, Vítková šestá

Kletba čtvrtých míst na světovém šampionátu v biatlonu trvá. Na střelnici udělala Gabriela Soukalová jen jednu chybu, ale na lepší než čtvrté místo to nestačilo. Veronika Vítková obsadila po dvou chybách skvělé šesté místo. Zvítězila Dorinová-Habertová, která tak v každém závodě mistrovství světa vybojovala medaili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74a93n 43J76o59r16d88a44n

14. 3. 2016 10:51

Bohužel, Soukalové běžecká forma je mizerná!

Ve všech závodech zaostávala za špičkou tak o minutu až minutu a půl ;-O

0 3
možnosti

Dnes jsem tedy byla dost překvapená z Laury. Myslela jsem si, že ten finiš ve štafetě nevypustila, jak tady někteří naznačovali, ale že jí jen došlo.. A ona ho fakt nejspíš vypustila, přitom určitě mohla vyběhat stříbro, ne-li zlato, kdyby se hecla.. Přijde mi to jako hodně netýmové chování.:(

1 0
možnosti

Závod jsem sledoval především z pohledu SP. Gábina to dře, ale Oslo jí úplně nesedlo. Forma jde malinko dolů. Nezbývá než věřit, že fantastická Habertová neudrží svoji formu v Rusku. Dnes byla jinde než zbytek startovního pole. Bude to ještě velký boj o SP. Ale Gábině věřím. V Rusku to budou jiné závody. Habertová to dost ladila na MS. Uvidíme. Škoda dnes třetího místa Finky, v tom boji o stříbro jsem věřil, že Němku utrhne v posledním kopci. Sympatická Veronika velmi dobře běžecky, škoda - alespoň jedna rána ze dvou špatných měla vyjít. Pěkný závod.

4 0
možnosti

Ale Marie nebyla jinde než zbytek startovního pole. ;) Jako jediná z medailistek zastřílela čistě. To jediné rozhodlo o vítězi. Myslím, že kdyby Kaisa a Laura zastřílely bez chyby, ona by skončila třetí.. Běžecky by na ně neměla.

1 0
možnosti

B60r54u46n52o 60B16a75t92o29r

13. 3. 2016 17:02

Vyborny zavod. V prvej sestke najrychlejsie 6 pretekarky MS. Spravodlivejsie to nemohlo skoncit co sa tyka formy na MS.

2 1
možnosti

Vždycky je v první šestce šest nejrychlejších závodnic ;-D;-D;-D

A v první desítce zase prvních 10 nejrychlejších ;-)

0 2
možnosti

Pozávodní pocity a rozpoložení zklamaného a unaveného člověka. ;) V Rusku budou zase všechny začínat od nuly.;) To jest jiný podklad a jiná střelnice. Ani jedno tady Gabriele úplně nesedlo. :( Je vůbec s podivem, že na takovém měkkém podkladu, které vyhovují subtilním závodnicím typu DH, běhala tak fantasticky. ;)

3 0
možnosti

Svendsen řekl: budu vždy spokojen, když nevyhraje Martin Fourcade 8-o

Celkem koukám, to je síla. Asi fakt kámoš.

1 0
možnosti

Tak Fourcade je dost namyšlený, už jen to, jak si arogantně hraje se soupeři na trati... K tomu by se takový OEB nesnížil, ten pokoru ke svým soupeřům má. :) A nakonec se to MF dneska vymstilo. ;)

0 1
možnosti

Hlavně ne Ole.

0 1
možnosti

Smůla to nebyla. Gábina zajela svůj standard, jenomže její konkurentky, rychlejší běžkyně, tentokrát nechybovaly na střelnici. Dorinová má formu a pokud jí vydrží dokonce sezóny, tak získá i velký křišťálový globus. Doufejme, že tomu tak nebude:-/V[>-]!!

2 2
možnosti

Ona nezajela svůj standard, to by v souboji o medaile vypadalo trochu jinak. ;) Všem dochází a sebrat síly do finiše posledního závodu dlouhého a vyčerpávajícího MS dává zabrat každému bez výjimky. Viz dnes Fourcade, ten se ve finiši nezmohl vůbec na nic...

V Rusku to bude zase o ničem jiném.. A vzpomeňte na Darju loni, kterou DH kosila stejně jako letos Gabrielu. A Darja si to od DH v Rusku vzala zase zpátky.

1 0
možnosti

Velká škoda, dnes na tu placku byla velká šance. Podle mě trochu škoda, že to na té poslední střelbě nedopadlo obráceně a tu čistou položku nedala spíš Verča. V tom konci bych jí proti Kaise a Lauře věřil o trošku víc než Gabče. Každopádně pěkný závod a výsledek, za který se holky určitě nemusí stydět.

2 1
možnosti

L49u36k93á76š 86V81l20k

13. 3. 2016 16:05

Bylo to o ten největší možný chlup. Před to poslední střelbou bylo jasné, že aspoň jedna z trojice Laura, Kaisa, Marie musí alespoň 1x zachybovat, to stačilo na placku. Ale všechny 3 daly 0... :-)

2 0
možnosti

Mně nevadí, že si tam početný štáb ČT udělal bezva prázdniny, kreré si zjevně užívají. Jenom nevím, proč si myslí, že ty blbosti, co při tom natočí, budou někoho zajímat. Já osobně bych víc uvítal např, komentátora, který umí mluvit, pokud možno česky.

5 0
možnosti

J14a14n 16E34m93i89l

13. 3. 2016 16:03

To bude jen nějaký Váš mindrák, nic vážného.

0 4
možnosti