Diskuze

Jestli tu ránu nedám, jsem jouda. A dala! Jak si Davidová jela pro zlato

Nikdy předtím v letošní biatlonové sezoně nezasáhla Markéta Davidová v závodě všechny terče. Teď jich už devatenáct skolila. Zbývá úplně poslední, dvacátý. Terč s puncem zlata z vytrvalostního závodu na Pokljuce. Jestli ho zlikviduje, bude nejlepší na světě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vykon byl naprosto paradni. Davidova je dlouhodobe strasne sympaticka v rozhovorech a o to vic ji to zlato preju. Jinak je vtipny, ze i Macek radsi posloucha komentar britskyho eurosportu, nez Rejmana. Ja to mam naprosto stejne. Rejman kvalitou patri do skupiny komentatorskych velikanu Vlasek, Karoch, Nemec.

4 1
možnosti

Eurosport v tiskovém středisku asi neběžel v češtině :-)

Ale jinak potvrzuji, já si začal Eurosport platit po spolukomentátorských výkonech pana Benčika u TdF.

1 0
možnosti

nejlepsi je si zaplatit Eurosportplayer a je klid. Muze se na to koukat na cemkoliv a kdekoliv. A kolikrat ma jeste vyber z vicero kamer.

0 0
možnosti

Mě tam jen ničí rozhrání, kdy není vždy poznat co je který přenos. Teď u biatlonu prostě MS Poljuka a jesli komentovaný přenos (a který česky) nebo který závod, tam chybí. V případě cyklistiky třeba ani není popsáno, který etapový závod to je...

A potom že v Playeru pouští spoty, ať si zaplatím Player :-) Dělají to, protože nemají prodaný reklamní čas pro ČR, ale to bych snad už raději viděl reklamu, než po padesáté stejný spot...

0 0
možnosti

ja mam zaplaceny a registrovany player v Nemecku, spoty nemam, resp muzu si vybrat nekometovany prenos bez spotu/reklam nebo komentovany v kterym jsou podle druho sportu jedna dve reklamy. A ze by neco nebylo popsane s tim jsem se uz vubec nesetkal.

0 0
možnosti

Já z nouze poslouchám přenos na IBU stránkách a ti si Markéty všimli až na poslední střelbě ... . Tj. zlatý přenos z Čech, kde si alespoň Češek snaží všímat. Když po závodě dávali představení tří medailistek, tak zatímco jely záběry z jízdy stříbrné a bronzové holka, tak se jim plně věnovali, když ukazovali záběry z jízdy Markéty,stále mleli o těch dvou a úplně jí vyignorovali.

Nepochopil jsem.

1 0
možnosti