Diskuze

Canmore dál svírá krutá zima, biatlonové sprinty jsou odloženy na neděli

Třeskuté mrazy v kanadském Canmore opět mění program biatlonového Světového poháru. Sobotní sprinty se konat nebudou, meteorologové předpovídají teploty pod -25 stupni Celsia. Muži pojedou v neděli ve 20.20 hodin SEČ, ženy pak ve 22.45 hodin SEČ.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Zítra by tam dle předpovědi mělo být jen -18°C. Je to o fous....

0 0
možnosti
PK

Já tam vidím "jen" -16, takže to snad bude o delší fous.

0 0
možnosti
JA

Hmm, Canmore - severní šířka na úrovni Varnsdorfu :-) Holt v Severní Americe jsou země neomezenejch možností, včetně teploty. Má takovej dojem, že na Presque Isle v šestnáctým byla taky pěkná zima. Ideální by bylo odložit, jak říkal Hurvínek: "na vůbec nikdy". Snad to holky a kucí ve zdraví přežijou.....

5 0
možnosti
PN

P55e94t65r 34N18o15v39á29k

9. 2. 2019 11:29

Tak Šlesingrovi a Vítkové omrzliny z rychlé jízdy určitě nehrozí.

6 3
možnosti
MS

Jsou za to královsky placeni, tak mají závodit. Holt když někdo dělá zimní sport, měl by počítat s tím, že mu nebude vždycky teplo.

1 25
možnosti
VJ

Nezapomeň pak prudit, jak všichni biatlonisté dopují přes nasimulované astma.

9 0
možnosti
DR

Kdo je rozumný, tak sedne na první letadlo, vrátí se namísto této naprosté zámořské grotesky domů a do MS si odpočine a buď potrénuje doma nebo někde v Evropě anebo si zajede IBU Cup.

6 15
možnosti
GK

tezko na cvicisti lehko na bojisti. Pred nima je MS. Co kdyz tam taky uderi razy? Aspon budou pripraveny. Vyhled na 16 dnu pro Östersund je -7 az -14°C. Samozrejme ze se muze oteplit do MS ale taky prituhnout

10 0
možnosti