Diskuze

5:44 po deseti minutách. Slávistky měly ve Varech rychle hotovo

Hned tři duely osmého kola Ženské basketbalové ligy se odehrály už v pátek. A ve všech případech to dopadlo jednoznačně. Divokou kanonádu spustila Slavia Praha v Karlových Varech, když úvodní čtvrtinu ovládla 44:5, ve zbytku zápasu však šetřila soupeře i sebe a vyhrála „jen“ 94:46.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SD

Duel alespoň opticky vyrovnaly a nedostaly kilo. Ahaa, tak o to se jedná v ŽBL

0 0
možnosti
SD

Rozdíly ve skóre ligových utkání v průměru snad 40 bodů?!?!

0 0
možnosti
MK

Kristepane co je to za úroveň!?!?!?

0 0
možnosti
JE

Takový produkt vytvořili strahovští pánové za pomoci rádoby majitelů klubů. Hraje se něco přes měsíc, máme za sebou víc jak 1/3 dlouhodobé části a nic, vůbec nic. Už to je na hranici frašky a sportu.

0 0
možnosti
LV

L12u56d58ě97k 86V10i34n53č

27. 10. 2017 20:21

Tak jak? Stále se nikdo povolaný nevyjádří k úrovni Žbl? Asi se nikomu nechce vyjadřovat ve smyslu, že se jedná o obrovskou tragédii. Taky kdo by se měl vyjadřovat? Řídící soutěže? Guvernér soutěže? Nikdo další zodpovědný již není. A ani jmenované funkce zodpovědné za nic nejsou.

Kdyby se nějaký investigativní novinář rozhodl "rýpat" , tak by riskoval, že nedostane chlebíček na tiskovce.

Pane redaktore, když napíšete A, tak je potřeba napsat i B. Záležitost kdy se polovina utkání hraje v pátek v podvečer, prakticky ve stejnou dobu je marketingový super majstrštych. Haly praskají ve švech, předprodeji v podobě 7k prodejních míst padají počítačové sítě a servery Tvcomu rovněž nestíhají. Co neudělat pro fanoušky než dát vše najednou. Vrátím se k panu redaktorovi, bylo by fér napsat, že skutečnost proč se vše předehrává v pátek je ten, aby kadetky a seniorky mohly o víkendu naskočit do juniorských soutěží. Divák, fanoušek podporovatel nikoho nezajímá. Hlavně ať se vše odehraje, teda ať se za české peníze proběhnou zahraniční "posily" ...

4 0
možnosti
LV

L24u97d21ě61k 48V80i24n40č

27. 10. 2017 20:25

Seniorky nebo juniorky , je to jedno. :-P Online stále "dokonalé" v reálném čase.

0 0
možnosti