Diskuze

Trutnovské basketbalistky povede americký kouč, zatím jako asistent

Basketbalistky Trutnova povede americký trenér Brian McCormick, byť zatím jen jako asistent stále ještě dočasného hlavního kouče Michala Martiška. Ten převzal v říjnu od 7. ligového kola tým po odvolaném Tomáši Veselém a v nejbližší době dál ponese hlavní zodpovědnost. Jak klub uvedl v tiskové zprávě, McCormick se na přípravě bude výrazně podílet s výhledem na posun do pozice prvního trenéra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L28u17d54ě11k 10V75i94n66č

29. 11. 2022 12:48

Je nejvyssi cas vyhodnotit vzdelavani treneru a pridelovani licenci. To co nyni "NE'"funguje je neuveritelny paskvil.

Komu cely tento nastaveny system vyhovuje a proc "to" nikomu nevadi? Asi ti duleziti majiá sva tepla mistecka okay.

Komu vsemu se narozdavaly licence a stejne se berou treneri z basketbalove rozvojoveho Slovenska nebo ... skoda mluvit.

Kdo vzdelava a jak? Studium spolecne s hokejisty a fotbalisty? Pak to tady vypada jak to vypada. Kdo kde vyucuje basketbal? Kdyz se nebudou pocitat ti na desetinove uvazky, kteri jsou jiz i tak ve svych ostatnich aktivitach vytizeni na 300%, tak nikdo!

Uz ani tekuta mydla se nedelaji 3v1 a u nas je modou byt trener, scout, analytik souperu a mnoho dalsiho v jednom. A vetsine to prijde normalni. Houby vetsine - vsem.

Do jednoho nejmenovaneho klubu prisla nelicencovana trenerka, prvni jeji slova byla, ze si k sobe vezme nekoho kdo se po jejim boku neco nauci, zatim se to za dekadu nejak nepovedlo a to jeden z tech vybranych jiz miri do duchodu.

S kym se da v nasi komunite bavit o basketbalu , aby jste z toho citil, ze to jsou nazory toho clovicka a ze se to opira o nejake odborne zaklady? I jednoruky by se citil pri takovem pocitani nevyuzity.

Nac funguje nejaky CABT? Co jeho management udelal pro sve cleny? Je cas to zacit prehodnocovat a napravovat jestli to jeste vubec jde.

Celozivotni funkce... to je cesky zatuchly basketbal. Ti neuspesni jsou porad na vlne. Pardon FLOW a porad do vseho vkladaji maximalne (nemeritelne) energie. ;-D.

1 0
možnosti