Diskuze

Chicago bez Satoranského podlehlo Sacramentu, Beal nasázel 60 bodů

Basketbalisté Chicaga stále bez Tomáše Satoranského nestačili v NBA po dvou vítězstvích na Sacramento a v jeho hale prohráli 124:128. Porážku ve druhém utkání ze čtyřzápasové venkovní série neodvrátilo ani duo Coby White a Zach LaVine, které nastřílelo víc než polovinu bodů Bulls (68). Jediný Čech v soutěži Satoranský vynechal páté utkání Chicaga za sebou kvůli koronaviru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Randle letos v allstar formě. Taťkův synek R^. Dobře se ukazuje Haliburton a LaMelo zde taky našel motivaci. Harden 15, Curry 13, Young 7 - to byly nějaké erupce?

1 0
možnosti

JInak zdá se mi to nebo je letos nějak více těch season ending zranění?

0 0
možnosti
MP

Ten Oubre si s těma trojkama nedá pokoj. Jako sebevědomí mu nechybí. To už bude snad nějaký nejhorší rekord.

1 0
možnosti
PF

P97e38t24r 87F23e12i12g78l

7. 1. 2021 8:57

Já nekomentuju. Už jsem slíbil, že na něj nebudu zlý ;-D

0 0
možnosti

Jako Pritchard celkově nic moc výkon, ale v nejdůležitější chvíli se trefil a zařídil vítězství. Jako jeden z mála z toho, co Ainge draftoval ukazuje nějaké slibné momenty.

0 0
možnosti
MT

Vzbudil jsem se v noci v momentu, kdy Beal vstřelil 57. bod, tedy na konci 3. čtvrtiny. V očekávání velkých věcí jsem si pustil 4. čtvrtinu živě. Viděl jsem hrůzu a zoufalost. V návaznosti na článek bych neřekl, že má za sebou Beal výjimečný večer, protože ve 4. čtvrtině úplně vybouchnul a jestli pak v šatně kopal do věcí, nedivil bych se. On i celý tým shořel jak papír. Jejich obrana byla horší než obrana od jejich domácí haly nedalekého Kapitolu....

Vlastně jsem měl celou čtvrtinu pocit, že Wizards hrají v útoku ve třech. Westbrook se to snažil rozdělovat a něco trefil. No dejme tomu... Bertans jak dostal míc, bezhlavě střílel i kdyby ho bránila celá Philadelphia. Beal to tlačil a tlačil na sílu a přestalo mu padat, i dostal pár bloků. Kdyby si na něj nevymysleli faul 4 sekundy do konce, nedal by nakonec ani 60. To trápení bylo po celou čtvrtinu a že by na to trenér nějak reagoval? Neblázněte ;-D

1 0
možnosti
MP

Padalo nepadalo. Prostě dal 60 bodů, to je mega! Jinak mi přijde, že WAS má teď dobrý výsledky. Teď prohra s PHI o 5, to není ostuda. Základní 5ku má WAS dobrou, pak už je to horší :-)

0 0
možnosti