Diskuze

Ten titul je plný příběhů, radoval se kouč opavských mistrů Czudek

Po dvaceti letech vybojovali basketbalisté Opavy mistrovský titul. Pátý v historii. Ty předešlé Petr Czudek slavil jako hráč. Nyní v roli trenéra. „Bylo to pro mě těžké. Jako hráč jsem už věděl, co a jak, ale jako trenér...“ usmál se po dnešní výhře nad Děčínem 108:104 v prodloužení a vítězství v sérii 3:1.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KI

Jsem rád, že tento příběh jsem mohl zažít od začátku, kdy se postupovalo, přišly vrcholy i pády, ale my byli pořád na svých místech. Už jsem ani nevěřil, že opět se ocitneme na tom vrcholu. A je to dobře, Marťas, Šířa, Zelo a veterán Lery si to za ty roky v Opavě zaslouží. Jen jedno mě mrzí, že se tohoto nedožil otec.

Tak Paži a jdeme na dovolenou

9 0
možnosti
JE

Gratulace Děčínu k druhému místu.

3 0
možnosti
MH

Priznam se, ze basketbal moc nesleduji, krome reprezentace, samozrejme, klobouk dolu, co kluci v poslednich letech dokazali. Ale vsiml jsem si, ze Nymburk, ktery se jeste pred par lety rval mezi nejlepsi kluby v Evrope, uz nevyhraje ani domaci soutez. Hodne rychly sesup, stoji za tim odchazejici sponzori, nebo sportovni usek, trener, nebo cim to je? Rad se necham poucit od basketbalovych fandu. To, ze za tim budou penize, chapu, ale co se udalo, ze tak rychly sesup hegemona?

0 0
možnosti
LH

Podle všeho to byl souběh několika věcí - o něco méně peněz + nepostup v Evropě (a z toho vyplývající odchod hvězd) + nepodařené doplnění kádru...a přidal bych ještě, že chyběl Vojta Hruban.

A možná i další důvody. Finančně jsou ale, dle toho co vím, pořád jinde než ostatní kluby. Prostě se letos využilo slabších chvil Nymbáče ;)

1 0
možnosti
JZ

J32a86n 29Z68a75j35í87c

1. 6. 2023 23:54

Neskutečný rozdíl oproti Greplovi.

Inteligence, vzdělání, slušnost, pokora, klid, umění, ... dalo by se vyjmenovat dost dalších pozitivních Czudkových vlastností a k tomu Greplových protikladů.

21 3
možnosti