Diskuze

Nový Jičín klopýtl v Opavě, Nymburk nezaváhal proti USK

Nečekanou prohru na půdě nováčka z Opavy utrpěli basketbalisté Nového Jičína. Druhý celek tabulky podlehl v zápase 34. ligového kola 78:83 a na vedoucí Nymburk ztrácí už sedm bodů. Ligový lídr totiž nezaváhal ani na výjezdním zápase ve Svitavech, v němž zdolal USK Praha 86:75. Třetí místo hájí po výhře 80:65 nad Pardubicemi Děčín.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Jantar19

9. 3. 2009 0:22
sem sice trochu opilý,

ale po shlednutí cbf.cz a přečtení příspěvku o poděbradech nemužu nereagovat. Pokud by soliver nastoupil až v druhém poločase, potom ho musel odehrát bez dvou minut celý. Proboha proč, když byl tak hendikepovaný. A statistika to potvrzuje, katastrofa, ledaže  by byl dobrý ve vobraně, ale o tom pochybuji. Pane petře, asi jste odehráli druhý poločas ve čtyřech a prohráli pouze o 6, což je skvělý výsledek. Problém nebyl patrně v tom, že soliver nehrál první poločas, ale v tom, že hrál druhý! Rozdíl byl asi i v kolektivním pojetí, zatímco Ames i Pavlík nasbírali oba po šesti asistencích, Beneš 0!!! a vrchota 2.   Nevím, zda poděbradský stolek nadržoval soupeřúm, ale asi je beneš rozehrávač k pohledání 

0 0
možnosti
FU

molekulární veverka

8. 3. 2009 9:07
opravička

Neřekl bych, že klopýtl, ale že se na to - s prominutím - vysral! O nic jim nejde, na Nymburk už nemají a zespoda taky nic nehrozí. Můžou zkoušet různé varianty, hráče, nechávat je odpočinout, vsadit si na soupeře etc. Konec soutěže se na prvních dvou místech už jen dohrává!

0 0
možnosti