Diskuze

Není čas na to být skleslí, burcuje Houška

Jediným týmem z elitního kvarteta Mattoni NBL, který v prvním čtvrtfinálovém utkání nevyužil výhodu domácího prostředí, byl Děčín. Severočeši nevyzráli na Pardubice vedené skvělým Levellem Sandersem zejména proto, že se nedokázali výrazněji prosadit na útočné polovině hřiště. "S 60 nastřílenými body se nedá vyhrávat," uznal kapitán Jakub Houška.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

moky1

30. 4. 2008 1:03
Když kousne pes člověka....

....tak  se  musí se  psem   na  prohlídku  na  veterinu,  a  pokud pes nemá  očkování  proti  vzteklině,  tak   pokousaný   musí  absolvovat  nepříjemné  očkování  do  břicha.  Jak  je  to  v  případě když  Koubu   pokouše  Ell ?  Je  Ell  očkován  proti  vzteklině?  :-);-D;-)

0 0
možnosti
VR

valdano

29. 4. 2008 11:34
pokračování...

Stojím si za tím, že velkým průserem bylo zranění Máry,kterej se na pozici jedničky na jedničce silně tlačil .To, že Damien bude proti UL sotva polovční taky nemohli oba Pavlové vědět. Nejsme NBK kde problém na rozehrávce taky měli, ovšem mají podmínky to měnit okamžitě tady se dala Ricovi prostě dál důvěra. Přesto bych hodnocení nechal až na konec sezony, kluci určitě zaberou a pak to možná budem hodnotit trochu jinak.R^  

0 0
možnosti
FD

Felix DeSouza

30. 4. 2008 17:27
Re: pokračování...

Vali, o tom jsme se už i bavili, to je jasný nad slunce. MB6 byl na rozehrávce naprosto suprovej, a v momentě, kdy už konečně začínal zápasy a ne že přišel až po pěti minutách tragickýho začátku, kdy krom asistencí měl i dvoujcifernej početbodů (a všichni víme, že se do zakončení rozhodně nikdy nenutí;-)) tak přesně v tu chvíli se to po... Nehorázná smůla, no a když se ti to samý stane s dalšíma hlavníma tahounama, a to s Gigim a Houšmenem, tak to už člověknevěří svejm očím, co proti nám vyšší síly maj.

No a že Damien po návratu z usa půjde takhle dolů s formou, to samozřejmě nikdo vědět nemohl, to je jasný.

Ale s tou špatně vybranou jedničkou si stojím za svým, i když mě asi budou kamenovat, ale daleko prospěšnější by bylo např. přemluvit Czoudu (i když nevim, jestli von někdy vyjel za hranice Moravy), prostě někoho, kdo tu ligu zná a ví, o čem je.

0 0
možnosti
FD

Felix DeSouza

29. 4. 2008 1:14
-*/*-

Koubíku, i když to nebylo chvilkama v základní části optimální, ja věřil celou dobu, že Ty budeš v playoff zase ten KoubaR^V Ale budu asi potvora, opakuju se, ale prostě to chce líp vybírat zahraniční posily. Naše letošní jednička na jedničce ze sebe prostě nechává občas dělat trhací kalendář, jak ho zničil Ell i Mitchell v zákl. části, na to se nezapomíná, dokud jim to Buďa do hlavy nenarve, tak máme prostě problém a to velikánskej!

Ale já Vám věřím, kluci ;-) A třeba Ostrava zabere, vyhraje sérii a semifinále s NJ místo NB nebude nutně muset bejt konečná!

WT

0 0
možnosti