Diskuze

Adetokunbo zastínil Williamsona a Milwaukee slavilo vítězství

Basketbalisté Milwaukee si v NBA připsali výhru 120:108 v New Orleans a vylepšili si bilanci na palubovkách soupeřů na 20 výher a čtyři porážky. V atraktivním duelu loňského nejužitečnějšího hráče ligy Janise Adetokunba s jedničkou draftu Zionem Williamsonem byl úspěšnější hvězdný Řek, jenž nasázel 34 bodů a přidal 17 doskoků a šest asistencí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kuzma do NY ? Podle mě, pokud by se jim to povedlo, tak dobrej trade. MM a něco k tomu. Kuzma když nic jinýho trochu potěší domácí diváky :-)

0 0
možnosti
KL

Tak to by hodně záleželo, co je to to něco k tomu. Kuzma za ty peníze co bere, a navíc ještě příští rok brát bude, je pro Lakers zlatej. A Morris žádný terno, byť teď má slušnou střeleckou, rozhodně není. Otázka je, jak moc Lakers propadají panice.

3 0
možnosti
JP

Je to Antetokounmpo nebo Adetokunbo.

0 7
možnosti
RT

Pro Houston mi to přijde docela dobrý, Covington je nejužitečnější hráč v tradu s dobrým kontraktem a do Rockets myslim výborně zapadne. Capella není někdo, komu by člověk chtěl platit 50 mega další 3 roky - jeho hodnota tedy není v tradu zas až tak pozitivní. 80 % jeho produkce dostaneš za 20 % ceny, pokud bereme v úvahu i zdraví a možnosti v playoff. Uvidíme, jestli na buyout marketu něco takovýho najdou.

Hawks proč? Sezona v trapu, po ní vysokej draft i cap space, nebyl důvod pro malý okamžitý zlepšení. Mohli počkat na další možnosti po sezoně. A co s Collinsem? Z jejich strany mi to přijde jako absolutní nesmysl.

Nuggets proč? Jasně, Hernangomez ani Beasley nehráli dost a jdou do RFA, ale pořád vypadají solidně a Nuggets za ně nedostali v podstatě nic - 1st rounder a 4 hráče pravděpodobně na okraj rotace. Nebo za ní. Leda, že by se s Diopa vyklubal černý kůň, v tý Minnesotský bídě se mi zdálo, že občas nějakej záblesk ukázal.

Minny se poctviě zbavuje jakýchkoli pg. Skvělej plán. Aspoň teda pokud si někdo myslí, že je dobrej nápad, aby s míčem hráli celý zápas Culver a Wiggins. Takže vlastně ne. Snad je Beasley tak dobrý, jak si myslí a neukáže to tolik, aby mu někdo nabídl přes těch 10 mega, co Nuggets odmítl. Za Covingtona bych si přece jen představoval víc než mid-late first a právo přeplatit 2 hráče, kteří zatím neměli moc možností se ukázat.

0 0
možnosti
KL

Hawks...no, dle mě pro to, že jim dobří volní hráči zkrátka nepodepíšou. Tak je musí tradovat, pokud chtějí tým pozvednout a že by jim to mohlo s těmi drafty kolem Younga vyjít, je možné. Osa Young, Collins (pokud zůstane), Capela a kolem slušná mládež, by na východě mohla začít hrát příští rok roli.

0 0
možnosti

Mohli už taky v článku zmínit výměnu mezi 4 týmy. Jsem zvědavý jestli má Houston plán na získání centra nebo chce fakt hrát se small lineup.

1 0
možnosti

Získali Jordana Bella. Takže 10 minut s ním, 38 minut ultra small ball. Jen když vidím ty jejich minutáže, musím si vzpomenout na Thibse...

0 0
možnosti