Diskuze

Černá hadí kůže Lakers slušela, Bryanta uctili vysokým vítězstvím

Úvodní zaváhání je už skoro zapomenuto, basketbalisté LA Lakers od té doby v prvním kole play off NBA proti Portlandu vládnou. Čtvrtý duel získali 135:115. Jasným vítězstvím uctili Kobeho Bryanta i jeho dceru Giannu; datum 24. 8. je kombinací čísel, které superhvězda přezdívaná Black Mamba nosila. Hráči Lakers proto oblékli na Den Kobeho Bryanta černé dresy se vzorem hadí kůže.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tak Lukovi se nadava s rasistickym podtextem a NBA nic, to je asi podobnej saskec jako Slovan na Faerskejch ostrovech

7 0
možnosti

Luka se k tomu vyjádřil v Inside the NBA. Řekl, že si to s Harrellem vysvětlili, že to bylo v zápalu boje a považuje to za uzavřené.

0 0
možnosti

Brown už není koučem Sixers. Co McMillan? Jasně, v NBA je plno horších trenérů než on, ale čtvrtý rok, čtvrté playoff, počtvrté nazdar v prvním kole, z toho třikrát sweep. V Portlandu to bývalo to samé.

0 0
možnosti
JK

J53a19k44u22b 25K67o56r24f

25. 8. 2020 11:23

Já letos fakt věřil, ale tohle nešlo. On se s tim týmem vůbec nebyl schopnej vypořádat s tím, jak Miami hrálo. Žádná reakce.

Stojim si za tim, že dnes McMillan koučoval poslední zápas.

0 0
možnosti

Uzoučké sestavě Blazers docházejí síly, play off hrají vlastně každý zápas, naopak Lakers přitápějí pod kotlem. Myslím, že v téhle sérii už bude jen jeden zápas, ať už bude Lillard zdravý nebo ne.

Naopak Rockets snad ještě nezjistili, že se playoff hraje. Snad jen v tom, že D ́Antoni už opět přestává střídat a hraje to v 6 lidech. Déšť trojek, nulová reakce na skóre. Super, dali jsme 8 trojek po sobě, tak to budeme kropit dál. Že už netrefíme ani stodolu, náskok je v trapu, Thunder jsou všude, to je jedno, nájezd do koše není třeba. Ale aspoň dal House krásný koš přes celé hřiště. Jestli se Westbrook nedá dohromady, bude to takhle vypadat až do konce. Déšť trojek, docházející energie a vyrovnaná koncovka, ve které favorizuju Thunder. Jo a teda ten Dort je v obraně opravdu vynikající.

2 0
možnosti
AM

OkC pěkně. Houstonu šlo asi o vytvoření nového rekordu v 3-kách.

1 0
možnosti

Portland dojel, musí se modlit aby Lillard neměl to koleno vážněji poraněné.

0 0
možnosti
AM

Doufám, že DL hráči Lakers pořádně zamávají na cestu.

0 0
možnosti
VZ

V62o90j50t19a 51Z71i85m42a

25. 8. 2020 8:07

Vychod zatim docela suchej.

0 0
možnosti
JD

jj posledních 15 let ;-D

0 0
možnosti
KL

4:0 Heat, to jsem teda fakt nečekal. Dobře oni.

1 0
možnosti