Diskuze

NBA v Mexiku? Blamáž. Zápas zhatila porucha generátoru a kouř v hale

Měl to být další krok k celosvětové expanzi NBA a propagace basketbalu v latinské Americe. Skončilo to blamáží. Utkání zámořské profiligy v Mexiku, které měli sehrát basketbalisté Minnesoty a San Antonia, zhatila porucha generátoru. Kvůli vzniklému kouři musela být v mexickém hlavním městě vyklizena hala a středeční zápas byl odložen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stačí jít spát, nedívat se a Bulls nakopou Hate zadek;-D

0 0
možnosti

Pekny vysledky dneska R^

PS: Chicago je snad suverenne nejosklivejsi tym v NBA ;-D

0 0
možnosti

Ty blaho, jednou se nedivam a my znicime takhle Denver a k toku Isolda 17 bodu a 21 doskoku 8-oR^ jeste strelit Waiterse za Turnera a je to.

0 0
možnosti

spíš mi řekni, co s Bennettem.

0 0
možnosti

Mimochodem, na nbadraft.net Wiggins poprvé spadl z prvního místa - před ním jsou Parker a Embiid.

0 0
možnosti

Bilance Blazers 16-3 už se nedá považovat jen za nějaké štěstí v začátku sezóny. Samozřejmě se nedá očekávat, že sezónu dojedou na 68-70 výher, ale ta kvalita se nedá přehlížet. Důvodů zlepšení je podle mě spoustu. 1) Neil Olshey jako GM. Ten chlap je prostě génius ve skládání týmu s omezenými prostředky. Trefil jackpot draftem Lillarda, příchody Robina Lopeze, Mo Willa i Robinsona vhodně doplnily přetěžovanou základní pětku. 2) Robin Lopez skvěle zapadl do systému Blazers. On nikdy nebude třicetibodový hráč jako jeho brácha, ale pokaždé, když jde na hřiště, odvede spoustu černé v práce v obraně i v útoku a můžeš se spolehnout, že zase udělá nějakých 9+9 apod. 3) LaMa byl a je zdravý. Žádné operace srdce jako předloni, případně problémy s kotníkem nebo co to měl loni. A jeho výkony stoupají. 4) Lillard je o rok zkušenější, především v obraně udělal veliký pokrok, protože loni to byl vyloženě sněhulák. 5) Mo Will a jeho "veteran leadership". To je prostě něco, co na cestě nenajdeš. 6) Nyní už i zvýšené sebevědomí, uvolněnost a pohoda, které je nesou jak na vlně.

3 0
možnosti

Po dlouhé, dlouhé době mi dělají Blazers zase radost. Že by návrat do doby Clyde Drexlera?

0 0
možnosti